Stuur mij een mail voor een kennismakingsgesprek

Persoonlijke coaching

Hooggevoeligheid is tegenwoordig geen onbekende term meer. Je hoort het steeds vaker. Naast hooggevoeligheid kun je bij mij ook terecht voor het leren omgaan met je zesde zintuig. Als ouder krijg je in het coaching traject handvatten aangereikt om je kind hierin te ondersteunen. Daarnaast leren kinderen hoe ze hier zelf mee om kunnen gaan. Hoe herken je hooggevoelig bij je kind? Daarvoor heb ik een video gemaakt, zodat het voor jou of je kind herkenbaar is. Naast een test voor hooggevoeligheid die je hier voor je kind (HSP test) kunt doen en hier voor jongvolwassenen, kun je de kenmerken ook visueel herkennen.

Eerst kennismaken & intake

Voordat wij het coaching traject starten, vind ik een wederzijdse klik belangrijk tussen mij en je kind, maar met jou als ouder. Tijdens het intakegesprek bespreken de hulpvraag van kind en ouder en kijken we samen naar de mogelijkheden. Voor de werkwijze voor kinderen & jongvolwassenen kun je op een van de onderstaande buttons klikken.

Lichtsessie op afstand

Bij een lichtsessie op afstand maak ik contact op afstand met de woning waar jullie in wonen. Op deze manier stuur ik de overleden mensen naar het zogeheten “licht” toe. Dit gebeurt geheel op afstand. Wil je meer informatie? Klik op de onderstaande button.