Stuur mij een mail voor een kennismakingsgesprek

Persoonlijke coaching

Hooggevoeligheid is tegenwoordig geen onbekende term meer. Je hoort het steeds vaker. Naast hooggevoeligheid kun je bij mij ook terecht voor het leren omgaan met je zesde zintuig. Als ouder krijg je handvatten aangereikt om je kind hierin te ondersteunen. Daarnaast leren kinderen hoe ze hier zelf mee om kunnen gaan. Hoe herken je hooggevoelig bij je kind? Daarvoor heb ik een video gemaakt, zodat het voor jou of je kind herkenbaar is. Naast een test voor hooggevoeligheid die je hier voor je kind (HSP test) kunt doen en hier voor jongvolwassenen, kun je de kenmerken ook visueel herkennen.

Eerst kennismaken & intake

Voordat wij het traject starten, vind ik een wederzijdse klik belangrijk tussen het kind en de ouder. Tijdens het intake bespreken de hulpvraag van het kind en ouder en kijken we naar de mogelijkheden.

Lichtsessie op afstand

Bij een lichtsessie op afstand maak ik contact met de woning waar jullie in wonen. Op deze manier stuur ik de overleden mensen naar het zogeheten “licht” toe. Dit gebeurt geheel op afstand. Wil je meer informatie? Klik op de onderstaande button.