Contact Coaching Veerkracht

Eerst kennismaken?

Wil je meer weten over mij of mijn begeleiding? Neem contact met mij op of stuur me gerust een mail met je vragen (via het contactformulier onder aan de pagina). Heb je liever persoonlijk contact? Je mag me ook bellen voor een kennismaking om te voelen of het klikt.

Ook in deze Corona tijd hou ik mij aan de regels van het RIVM. In mijn praktijk in Velserbroek kunnen we voldoende afstand bewaren en indien gewenst gebruik maken van een mondkapje.

Liefs,

Wie ben ik?

Coaching Veerkracht is ontstaan vanuit de behoefte om begeleiding, coaching en een luisterend oor te bieden aan kinderenjongvolwassenen en hun ouders die het omgaan met hooggevoeligheid of een zesde zintuig lastig vinden.

Zelf ben ik hooggevoelig en heb ik een zesde zintuig. Ik vond het lastig te benoemen wat ik zag en wat ik voelde toen mijn vader kwam te overlijden. Op dat moment was ik pas tien jaar oud en het dat was hét moment dat ik kinderarts wilde worden. Alleen niet in een ziekenhuis, zoals ik dacht, maar op een andere manier en dat is mijn drijfveer geweest om mijn praktijk op te zetten en met kinderen te werken en hun ouders. Ik weet dat het tegenwoordig anders kan en mag, juist in dat stukje wil ik begeleiding bieden. Naast mijn eigen ervaring heb ik de cursus Pedagogiek gedaan. Hierdoor begrijp ik het gedrag van kinderen (0 tot 18 jaar) vanuit mijn kennis en ervaring.

Tevens ben ik afgestudeerd verpleegkundige, waardoor ik ook medische kennis bezit. Ik geloof dat medische wetenschappelijke kennis en eigen ervaring samensmelten tot een juiste begeleiding. Ik begeleid mensen in mijn praktijk in Velserbroek of bij je thuis.

Gecertificeerd coach

Naast de wetenschappelijke studies ben ik gecertificeerd HSP-begeleider.

Bovendien ben ik aangesloten bij het CAT, het Collectief Alternatieve Therapeuten.

Certificeringen

Gecertificeerd HBO cursus pedagogiek

Verpleegkundige

Gecertificeerd hsp-begeleider

Gecertificeerd pop-talk begeleider

Aangesloten bij CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)

Stuur me een bericht