Contact Coaching Veerkracht

Eerst kennismaken?

Wil je meer weten over mij of mijn begeleiding? Neem contact met mij (Veerle) op of stuur me gerust een mail met je vragen (via het contactformulier onder aan de pagina). Heb je liever persoonlijk contact? Je mag me ook bellen voor een kennismaking om te voelen of het klikt.

Ook in deze Corona tijd hou ik mij aan de regels van het RIVM. In mijn praktijk in Velserbroek kunnen we voldoende afstand bewaren en indien gewenst gebruik maken van een mondkapje.

Liefs,

Contactgegevens Veerle

T: 06 2112 78 33

M:  info@coachingveerkracht.com

Praktijkgegevens

Boerderij Landzicht

Hofgeesterweg 6

1991 AD te Velserbroek

Overige gegevens

KVK-nr:  67175155

BTW-nr:  NL002338942B50

Informatie over Veerle

Mijn naam is Veerle Wagenaar en ik ben geboren in 1995. Al van jongs af aan heb ik een zesde zintuig én ben ik hooggevoelig. De kenmerken waren er altijd geweest alleen wist ik niet hoe ik hiermee om moest gaan, juist omdat hooggevoeligheid nog geen bekende term was dan nu en ik niet van het bestaan afwist met een zesde zintuig. Daardoor was het moeilijk voor zowel mij als mijn omgeving, om te begrijpen waarom ik ‘anders’ was.

Mijn eigen ervaringen hebben geleid tot het besef dat het anders kan en dat ik anderen kinderen en hun ouders kan begeleiden in het proces wat zij doormaken. Ik geloof dat het bij de ouders begint wat een spiegel reflecteert op je kind in zijn of haar gedrag. Het begint bij het herkennen van emoties van je kind, wanneer je dit erkent ontstaat er bewustwording en ruimte om het via een ander perspectief te zien en te weten dat er niet een juiste weg is naar bewustwording maar dat er meerdere wegen mogelijk zijn.

Begeleiding vanuit ervaring en wetenschap

Naast mijn kennis die voortkomt uit eigen ervaringen, ben ik Pedagoog en Verpleegkundige. Vanuit mijn studie begrijp hoe de ontwikkeling van kind tot jongvolwassenen verloopt en kan ik hierin ondersteuning en begeleiding bieden. Meer weten? Neem contact met mij (Veerle) op.

Gecertificeerd coach

Naast de wetenschappelijke studies ben ik gecertificeerd HSP-begeleider.

Bovendien ben ik aangesloten bij het CAT, het Collectief Alternatieve Therapeuten.

Certificeringen

Pedagoog

Verpleegkundige

Gecertificeerd hsp-begeleider

Gecertificeerd pop-talk begeleider

Pedagoog (afgestudeerd hbo Ontwikkelingspsychologie)

Aangesloten bij CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)

Contact Veerle: ‘Stuur me een bericht’