Gratis E-book

3 gouden tips om je HSP tiener te helpen
van overprikkeld naar rust in het hoofd.
Ereader met boek 3 gouden tips om je HSP tiener te helpen
  • Je hebt wel eens gehoord van dat je  ‘hoogsensitief’ ofwel HSP kan zijn? Maar eigenlijk weet je niet wat het precies is en hoe dat precies tot uiting komt bij jouw dochter?
  • Je dochter klaagt geregeld dat ze altijd zo’n vol hoofd heeft. Je ziet maar dat ze moeilijk kan ontspannen en constant op haar tenen loopt, waardoor de emoties hoog oplopen?
  • Je voelt je als ouder machteloos, wanneer jij ziet dat je dochter met zichzelf in de knoop zit wanneer ze overprikkeld is. Wanneer ze uit school komt is de spanning vaak om te snijden: je wilt het graag anders hebben en snakt naar een harmonieuze en ongedwongen sfeer. Maar je dochter is licht geraakt dat je simpelweg niet weet hoe?
  • Je dochter vertelt dat ze graag aansluiting wil hebben met leeftijdsgenoten, maar vertelt dat ze voor haar gevoel er niet bij hoort en zich ‘anders’ voelt. Wil jij het liefste haar hierin begeleiden, maar weet je niet goed hoe?
  • Je zou zelf graag meer willen weten over hoogsensitiviteit, zodat je weet hoe jij je je dochter hierin het beste kan begeleiden. Maar eigenlijk weet je niet waar je begint als ouder?
Ereader met boek 3 gouden tips om je HSP tiener te helpen

Vraag het e-book direct gratis aan met veel tips en informatie over hoogsensitiviteit, maar ook super veel tips waardoor jij je tiener gelijk kan helpen.

Hoe zou het zijn als:

  • Je weet welke kenmerken jouw dochter heeft in de karaktereigenschap hoogsensitiviteit en precies weet hoe het tot uiting komt bij jouw dochter?
  • Je dochter weet wat zij moet doen om haar hoofd leeg te maken en rustmomenten te pakken, waardoor zij niet constant op haar tenen loopt en de emoties niet meer zo hoog oplopen?
  • Je dochter weet hoe zij het beste kan ‘ontprikkelen’ na een intensieve dag, waardoor de sfeer rustiger en gemoedelijker is en dat heeft ook een positieve invloed heeft op jou als ouder?
  • Je weet hoe jij je dochter het beste kan begeleiden om aansluiting te vinden met leeftijdsgenoten, waardoor de middelbare schooltijd een tijd is waar je dochter met plezier naar terug zal kijken?
  • Je weet wat hoogsensitiviteit precies is én wat het inhoudt. Je kan je dochter daardoor makkelijker praktische tools en handvatten geven.

Dan is mijn e-book iets voor jou! In dit e-book geef ik 3 gouden tips waarmee jij echt je tiener kan helpen, zodat jullie gelijk verschil ervaren in het gezin. Want als het met je kind goed gaat, dan gaat het ook beter met jou! Deze handvaten en tips hebben zoveel tieners en ouder rust en inzichten gegeven. Ik gun dat iedere ouder en tiener, want ja: het kan anders! Waar wacht je nog op?

Wie is Veerle?

Mijn naam is Veerle en ik begeleid hoogsensitieve tieners. Zelf ben ik hoogsensitief en extravert en heb ik hier op latere leeftijd mee om leren gaan. In mijn trajecten leer ik tieners om zich af te sluiten van alle prikkels en beter om te gaan met hun hoogsensitiviteit, zodat ze deze als gave kunnen gaan inzetten.

Als ervaringdeskundige weet ik als geen ander wat de uitdagingen zijn en heb ik mijn hoogsensitiviteit om kunnen zetten in mijn kracht. Het is mijn missie om dit ook aan andere tieners mee te kunnen geven.

Zelf wist ik als tiener niet wat hoogsensitiviteit precies inhield. Ik kwam elke dag overprikkeld thuis, ervaarde veel stress voor een toetsweek en nam makkelijk emoties over van andere kinderen.

In mijn rol als kinderpsycholoog bied ik praktische tools en oefeningen zodat tieners vanaf de eerste sessie al leren om zich te kunnen afsluiten van alle prikkels en daardoor meteen het verschil te ervaren in hun hoogsensitiviteit. Ook ouders geef ik tools en tips om beter met hun hoogsensitieve kind om te kunnen gaan.

Wil jij ook graag weten hoe? Ga voor meer rust, balans en groei in zowel jouw kind als het gezin en download mijn gratis e-book met de 3 gouden tips vandaag nog.

Download direct mijn gratis e-book

Na het downloaden van dit e-book krijg je nóg meer tips, zodat jij je tiener kan helpen. Hierin vertel ik handige tips voor jou als ouder, waarin jij je dochter nog beter begrijpt!

Denk je nu: JA, dit wil ik? Download dan nu het e-book door te klikken op onderstaande link.