Veerle Wagenaar

Psycholoog, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit; founder Coaching Veerkracht. 

Voor iedereen die klaar is met overprikkeling en zelftwijfel. Dit is de game changer van je leven. Leer te leven naar jóúw voorwaarden.

Welkom in de Nieuwe Tijd.

De nieuwe tijd waarin we niet meer dagelijks hoeven te worstelen met onze hoogsensitiviteit(HSP). Ik zie zoveel hoogsensitieve tieners en volwassenen die dagelijkse worstelen met prikkels, perfectionisme, het altijd goed moeten doen en duizend en een ballen hoog in de lucht moeten houden. Wat als het anders kan en vooral mag? De tijd waarin jij je sensitiviteit als gave mag gaan inzien en het allerbelangrijkste vooral inzetten. 

Je voelt dat je wordt geleefd. Al die ballen altijd maar hoog moet houden.
Mee moet doen aan wat de standaarden zijn vanuit de maatschappij.

leven op een hoog tempo.

Terwijl je voelt; ik wil het anders. Op mijn manier. Trager. Bewuster. Met jouw gevoeligheid als kracht.
Je intuïtie als richtingaanwijzer. Meer kwaliteit en minder kwantiteit.

Of herken je dit bij je tiener?

  • Elke dag zie je dat hij/zij uitgeblust uit school komt, alles kost veel energie en het lijkt je tiener ook wel meer energie te kosten dan leeftijdsgenootjes. 
  • De spanning in huis is vaak om te snijden, je wilt het graag anders hebben en snakt naar een harmonieuze en ongedwongen sfeer. Maar je tiener is zo lichtgeraakt dat je simpelweg niet weet hoe? Is dit normaal pubergedrag of heeft dit met hooggevoeligheid te maken?
  • Nu je weet dat je tiener HSP / hooggevoelig is wil je haar hier graag mee helpen. Je weet alleen niet hoe je dit het beste kunt doen. Je ziet dat je tiener eigenlijk constant op de tenen loopt. Je ziet geregeld een stressvolle houding en emoties lopen regelmatig hoog op.
  • Het leven van je tiener lijkt steeds zwaarder en zwaarder te worden en het levensgeluk lijkt ergens diep weggestopt te zijn. Hij/zij was ooit een heel blij kind maar het is net alsof het niet meer lukt alle ballen in de lucht te houden nu hij/zij op de middelbare school zit.

    Hoe lang wil jij je tiener nog zien worstelen? Hoelang redt hij/zij het nog? Als ouder gun jij je tiener een stralende en onbevreesde jeugd maar daar lijkt het nu niet echt op. Als HSP’er weet ik hoe het is om vast te lopen als tiener. En daarom wil ik jouw tiener dat graag besparen. 

Begin je met leven in plaats van overleven?

Al 7 jaar ervaring

+100 klanten begeleid.

Wie is Veerle?

Ervaringen van anderen..

‘’Veerle is een therapeut die zowel naar kind als ouder kijkt. Ze ziet dat de een niet los van de ander staat.
Zo fijn dat ik haar altijd mocht appe en weer ruimte en vertrouwen kreeg door haar antwoorden. Altijd was ze even begripvol hoe heftig t verhaal ook was, niets was in haar ogen vreemd. Al met al een geweldig persoon die haar vak verstaat. Had haar graag jaren eerder ontmoet.’’

– Eleonora Hovers

‘’Wij zijn super blij met de hulp die Veerle geboden heeft. Ze gaf onze dochter het geloof in zichzelf terug, met alle mooie gevoelige eigenschappen.’’

– MS Brinkhuis

‘’Veerle staat in haar kracht. Veerle is wijs, betrokken en doortastend. Ze heeft een hele prettige energie en uitstraling. Haar manier van werken is intuitief en ze raakt daarmee de essentie. Ik heb haar ervaren als een inspirerende, moedige vrouw die vol in het leven staat. Ze is open en begeleid op een zachte, maar zelfverzekerde, proactieve manier.‘’

– Pauline Micola von Furstenrecht

Ik wil lid worden

Voel je aan alles dat je hier ook klaar voor bent?
Dat het tijd is voor jou en een leven op jouw voorwaarden, vanuit jouw kracht en je hoogsensitiviteit(HSP)?
Word onderdeel van de “hoogsensitief en nu?” community en leer stap voor stap omgaan met je hoogsensitiviteit en bouw aan jouw leven op jouw voorwaarden.

Volg de Veerle.wagenaar op instagram