Ervaar jij als hooggevoelig zijn als een last, in plaats van een gift? Heb jij ontdekt dat je hooggevoelig bent door de HSP test of het zien van de video? Heb je last van de prikkels om je heen, waardoor je moe bent en weinig energie overhoudt om leuke dingen te doen? Bij mij ben je aan het juiste adres als hooggevoelige jongvolwassenen (met een zesde zintuig). Ik bied een traject aan voor hooggevoelige jongvolwassenen waarin ik je help om met je hooggevoeligheid om te gaan, zodat je energie overhoudt. Iedereen heeft behoefte aan een luisterend oor, vooral als jij het gevoel hebt anders te zijn dan de rest.
Tijdens de coaching leer je dat je eigenlijk helemaal niet zo anders bent, maar juist een speciale gave hebt. Die gave kun je omzetten in een kracht. Om dat te bereiken kun je gebruik maken van één-op-één coaching bij jou thuis of bij mij in de praktijk.

Hooggevoelig? Doe de test.

Het coachingstraject is speciaal ontwikkeld voor hooggevoelige jongeren en jongvolwassenen. Twijfel je over je hooggevoeligheid? Dan is er een test die hier meer duidelijkheid over geeft. Ook wanneer je zeker bent dat je hooggevoelig bent, is de test een mooi uitgangspunt voor de coaching. Klik op de button hieronder om de HSP test te doen.

Zesde zintuig

Heb jij het idee dat je constant iets ziet bewegen in je ooghoeken? Je meer ervaart dan de mensen om je heen? Voel je een drukkend gevoel in de ruimte of heb je het gevoel dat je niet alleen bent? Heb je onverklaarbare dromen? Ik kan je vertellen dat het ‘echt’ is wat jij ziet en voelt. Jij hebt een zesde zintuig. Vaak wordt dit weg gewuifd en gezegd dat ‘het’ er niet is. Terwijl het er wel degelijk is. Het zesde zintuig kan op verschillende manieren tot uiting komen. Wat anderen niet zien, betekent niet dat het er niet is. Tijdens het traject gaan we samen aan de slag om te leren hoe jij hiermee om kan gaan.

Coaching “In je kracht staan”

Het traject “In je kracht staan” is een coachingstraject dat bestaat uit één-op-één gesprekken. We starten met een intake, voordat we met het daadwerkelijke het traject beginnen. Tijdens het eerste gesprek zorgen we dat jouw hulpvraag helder is, zodat ik goed weet waar jij behoefte aan hebt en hoe ik je kan ondersteunen. Voor een geslaagd traject is een wederzijdse klik erg belangrijk. We moeten ons prettig en veilig voelen bij elkaar. Ook hiervoor is de intake bedoeld, om te voelen of die wederzijdse klik er is.

De coaching sessies die volgen na de intake duren ongeveer 60 minuten per keer. Tijdens deze sessies help ik jou om de prikkels die je ervaart, van zowel de binnen- als buitenwereld, te ontdekken en te verwerken. Datgene waar jouw focus op ligt, groeit. Dus als jij focust op de buitenwereld, komen deze prikkels ook (harder) binnen. Daarom gaan we ons richten op de binnenwereld, zodat jij in iedere situatie waar je ook bent je kunt focussen op je binnenwereld en daardoor kan afsluiten voor ongewenste prikkels in drukkere ruimtes. Wanneer je aandacht richt op je binnenwereld ga je prikkels op een andere manier verwerken, waardoor je meer energie overhoudt.

Ook gaan we aan de slag met hoe jij negatieve emoties kan ombuigen naar positieve emoties. Daarnaast gaan we aan de slag met effectieve communicatie: Hoe kun jij vanuit je “ik” duidelijk communiceren naar de ander toe, zonder je te verliezen in de emoties. Tot slot, hoe kom je erachter of je vanuit je ratio (verstand) communiceert of vanuit je innerlijke stem (intuïtie)?

Om dit traject te volgen, kun je kiezen voor coachingsgesprekken in mijn praktijk in Velserbroek of ik kom naar jou toe. Bekijk mijn werkwijze en tarieven, of maak direct een afspraak.