Welkom bij dé gamechanger
van je leven

Ben jij er klaar voor om een reis te maken die elk aspect van je leven opnieuw definieert? Om los te breken uit ‘de beperkingen van jouw hoogsensitiviteit’ en je ware kracht te omarmen? 

Als je op zoek bent naar een diepgaande verkenning van wie je werkelijk bent,
maak je dan klaar voor het
High End Level Traject: Ontdek jouw ware veerkracht in jezelf

Ja,ik weet al dat ik dit wil!

Ontdek jouw ware zelf

Ben jij degene die ik kan gaan helpen?

Je hebt al zo lang gevochten. Gevochten tegen de stroom van overprikkeling. Het onbegrip. De twijfel aan jezelf.

Je hebt waarschijnlijk al een schat aan informatie opgezocht, boeken gelezen en kortstondige hulp gezocht. Maar telkens weer merk je dat je terugglijdt in die beperkende patronen.
Steeds maar weer diezelfde obstakels die jou belemmeren om ten volle van het leven te genieten.

Maar mag ik je wat vertellen?
Jij kunt de held zijn in jouw verhaal.
Jij kunt een leven gaan leiden volgens jouw voorwaarden.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om jouw potentieel VOLLEDIG te benutten.

Om elke uitdaging in het leven met veerkracht aan te gaan.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je jouw sensitiviteit niet langer verstopt, maar viert!
Hoe bevrijdend zou dát zijn?

Om elke dag wakker te worden in de wetenschap dat jouw intense verbinding met de wereld een geschenk is?
Jij, helemaal in harmonie met je innerlijke zelf?

hsp coach

Jij kunt dit bereiken

Ja echt.
Jij kunt dit bereiken.

Dit is jouw teken van kracht. 

Want jij bent niet alleen in deze reis.


Jij hebt iemand nodig die aan je zijde staat. Iemand die begrijpt wat je doormaakt en die je door elke stap van deze reis begeleidt. Dat ben ik. Samen zullen we gedurende een half jaar lang werken aan jouw veerkracht en groei. Je zult niet alleen leren hoe je je sensitiviteit omarmt, maar ook hoe je deze omzet in een kracht die je in staat stelt om elke uitdaging met vastberadenheid aan te gaan.

Ik zal er voor je zijn als je terugvalt in oude patronen. Ik zal er voor je zijn als je twijfelt aan jezelf. En ik zal er voor je zijn als je de behoefte hebt om te delen.

Als jij deze uitdaging van je leven durft aan te gaan, krijg je geen ‘quick fix’. Geen tijdelijke oplossingen. We gaan geen pleisters plakken – dat heb je al te lang gedaan.

Nee, we gaan zorgen voor een transformerende ervaring die JOU in staat stelt om de regie over je leven te nemen. Zodat je niet alleen leert omgaan met jouw hoogsensitiviteit, maar het zelfs gaat benutten om je leven te verrijken.

Ben jij er klaar om te stralen als ooit tevoren?
Dan is dit High End Traject voor jou!

 Master in je hoogsensitiviteit

Dé Gamechanger van je leven | 3 maanden toegewijde ondersteuning | Slechts €950- Of in 3 termijnen €350 ,-

Een kijkje in wie ik ben en waarom je bij mij een traject zou moeten volgen?!

Een greep uit wat je gaat leren:

Ontdek jouw ware veerkracht met je hoogsensitiviteit is geen ‘gewoon’ programma; het is een meeslepende, levensveranderende ervaring die zorgt voor zelfontdekking en kracht. Ben jij bereid om jezelf een half jaar lang uit te dagen in persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit traject voor jou. Je duikt in ‘het diepste’ van je wezen en je krijgt de handvatten om hoger te stijgen dan ooit tevoren. 🚀

Start : Deep Dive

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten brengen we jouw situatie, doelen, angsten en unieke verlangens in kaart. Dit wordt de basis van een traject dat volledig is afgestemd op jou.

  Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

  Je krijgt 4 maanden lang 2x per maand een individuele sessie van 45 minuten, waarbij we diep ingaan op je voortgang, je uitdagingen en je doorbraken.

  Onbeperkte app en e-mail ondersteuning

  Bij elke stap die jij zet, sta ik voor je klaar. Voel je vrij om op ieder moment vragen te stellen, momenten van triomf te delen, of om aan te geven dat je een duwtje in de rug nodig hebt. Ik sta een jaar lang voor je klaar. 

  Wie is Veerle?

  Mijn naam is Veerle Wagenaar en ik begrijp jouw reis. Ik heb, net als jij, gestaan waar jij nu staat. Ik weet hoe het voelt om je anders te voelen en jezelf continu af te vragen of anderen je wel accepteren. Maar ik heb ontdekt hoe je van sensitiviteit een kracht maakt. En ik ga jou helpen dat ook te ontdekken, zodat jij diezelfde stap zet naar jouw ware zelf. Lees hier meer over mij.

  veerle wagenaar psycholoog

  Ervaringen van anderen

  ‘’Veerle heeft passie voor haar inzichten, en doet dit vanuit haar hart. Ze wil graag mensen helpen, en zien bloeien zoals zij dat ook doet. Neem een kijkje op haar insta, en zie meer. Door bepaalde inzichten, ben ik ook over bepaalde dingen anders gaan denken, dat heeft mij enorm geholpen.‘’

  – Cindy

  ‘’Ik vond het heel fijn om met Veerle samen te werken. Ze heeft me heel goed en stap voor stap begeleid in het leren omgaan met mijn hsp. De oefeningen die ze mij gaf helpen heel goed. Ze kon me ook goed uitleggen wat alles was en wat dit betekend voor alles dat ik doe. Ik vond het ook heel fijn dat ik haar met alle vragen tussendoor kon appen en ook nu mijn sessies klaar zijn mag haar altijd nog appen als er wat is. Ik kon ook heel goed met haar praten, ik voelde echt dat ze me begreep en naar me luisterde.‘’

  – Fenne

  ‘’Veerle is een lieve therapeut en tegelijkertijd doortastend en krachtig. Iemand die het beste in je naar boven wil halen en me motiveert om ook het beste uit mezelf te halen door net dat stapje extra te zetten. Ik krijg fijne praktische handvatten waar ik mee verder kan. Bij elk gesprek laat ze merken hoe zeer ze gelooft in me en dat geeft me telkens weer een goed gevoel.
  Dankjewel lieve Veerle!‘’

  – Anke

  Veelgestelde vragen

  Wat onderscheidt 'ontdek jouw ware veerkracht met je hoogsensitiviteit' van andere programma's voor hoogsensitieve personen?

  Master in je hoogsenstiviteit is niet zomaar een programma; het is een transformerende reis van zelfontdekking en empowerment. Deze ervaring gaat dieper dan oppervlakkige technieken en het helpt je je ware potentieel te ontdekken en je sensitiviteit om te zetten in kracht. Anders dan veel andere programma’s biedt Master in je hoogsensitiviteit een grondige en meeslepende aanpak die individuele begeleiding, diepgaande inzichten en praktische strategieën combineert, specifiek afgestemd op jou.

   Hoe weet ik of dit traject geschikt is voor mij?

   Als je de uitdagingen van hoogsensitiviteit herkent en klaar bent om je sensitiviteit te omarmen als een bron van kracht, dan is dit programma op jouw lijf geschreven. Daarnaast ben je bereid om vier maanden lang te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij je openstaat voor het verkennen van de dieptes van je innerlijke wereld.

    Ik heb al verschillende strategieën geprobeerd, maar ik val telkens terug in oude patronen. Waarom gaat dit programma anders zijn?

    Ik zie het zo vaak: mensen die in het verleden verschillende benaderingen hebben geprobeerd en toch telkens weer merken dat ze oude patronen maar moeilijk kunnen doorbreken. Master in je hoogsensitiviteit erkent dat echte transformatie meer vereist dan oppervlakkige technieken. En dat het tijd nodig heeft! Door middel van persoonlijke sessies én voortdurende ondersteuning pakken we met dit programma de kern van je uitdagingen aan! Ik help jou om duurzame veranderingen van binnenuit te creëren. De combinatie van individuele coaching, uitgebreide training en voortdurende begeleiding zal je in staat stellen om definitief af te rekenen met die oude patronen en blijvende verandering te bewerkstelligen.

    Kun je meer vertellen over de persoonlijke begeleiding en ondersteuning?

    Natuurlijk De reis begint met een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw situatie, doelen, angsten en unieke verlangens in kaart brengen. Deze sessie vormt de basis voor een op maat gemaakt traject dat volledig op jou is afgestemd. Bovendien profiteer je van twee individuele Zoom-sessies per maand, waarbij we diep ingaan op je voortgang, uitdagingen en doorbraken. Daarnaast is er onbeperkte app- en e-mailondersteuning, zodat je op elk moment vragen kunt stellen, successen kunt delen of simpelweg dat extra steuntje in de rug kunt vragen.

    Hoe weet ik zeker dat dit programma de gewenste veranderingen in mijn leven zal brengen?

    Master in je hoogsensitiviteit is een uitgebreid en zorgvuldig ontworpen programma met bewezen methoden om hoogsensitieve personen te versterken. Door zelfontdekking, op maat gemaakte begeleiding en concrete strategieën te combineren, bereiken we diepgaande veranderingen. Maar wat wel belangrijk is om te beseffen: succes hangt ook af van jouw toewijding en bereidheid om verandering te omarmen. Ik zal gedurende het hele traject je partner zijn, je ondersteunen en begeleiden, maar jouw actieve deelname en toewijding zijn van essentieel belang om de gewenste transformatie te realiseren.

    Hoe kan ik er zeker van zijn dat de kosten van dit traject opwegen tegen wat ik kan bereiken na afronding van het programma?

    De investering voor vier maanden durende programma is slechts €1300,- Hoewel het begrijpelijk is om vragen te hebben over dit prijskaartje, wil ik je graag zeggen: dit traject is geen kostenpost; het is een investering voor het leven. Het is een investering in jezelf, zowel op persoonlijk als op emotioneel vlak. Het is belangrijk om te realiseren dat deze ervaring niet alleen draait om het ‘nu’, maar vooral om de toekomst die je ermee voor jezelf creëert. De prijs weerspiegelt de waarde van de levensveranderende inzichten, de groei en de kracht die je zult ervaren.

     

    Aan het einde van het Master in je hoogsensitiviteit-programma kun je verwachten dat je een diep begrip hebt van je sensitiviteit, een sterker gevoel van eigenwaarde en praktische tools om vol vertrouwen door het leven te gaan. Je zult in staat zijn om uitdagingen om te zetten in kansen en je sensitiviteit te omarmen als een bron van kracht. Het doel is om een leven te leiden dat in lijn is met je ware essentie, en om te kunnen omgaan met alles wat op je pad komt. Dit programma is een investering in je lange termijn welzijn en groei.