Gratis e-book

Speciaal voor jou en je tiener: 🌟 dé succesformule 🌟 om dagelijks geen worstelingen meer te ervaren met je hoogsensitiviteit

Herken je dit?

 • Je hebt wel eens gehoord van dat je tiener ‘hoogsensitief’ ofwel HSP kan zijn? Maar eigenlijk weet je niet wat het precies is en hoe dat precies tot uiting komt bij jouw tiener?

 

 • Je tiener klaagt geregeld, dat ze altijd zo’n ‘vol’ hoofd heeft. Je ziet maar dat ze moeilijk kan ontspannen, constant op haar tenen loopt waardoor de emoties vaak hoog oplopen.

 

 • Je voelt je als ouder machteloos, wanneer jij ziet dat je tiener met zichzelf in de knoop zit wanneer ze overprikkeld is. Wanneer ze uit school komt is de spanning vaak om te snijden, je wilt het graag anders hebben en snakt naar een harmonieuze en ongedwongen sfeer. Maar je weet simpelweg niet hoe?

 

 • Wanneer je tiener verteld, dat ze graag aansluiting wilt hebben met leeftijdsgenoten, maar voor haar gevoel er niet bij hoort en zich ‘anders’ voelt. Wil jij het liefste haar hierin begeleiden, maar hoe?

 

 • Je zou zelf graag meer willen weten over hoogsensitiviteit, hoe jij je je tiener hierin het beste in kan begeleiden. Maar eigenlijk weet je niet waar je begint als ouder?

  Luister, ik ken dat gevoel. Ik ben Veerle, en ik begrijp de intense strijd van hoogsensitiviteit. Die continue overprikkeling, die nooit eindigende stroom van piekergedachten en diepgevoelde emoties die je soms verpletteren… het is uitputtend.

  Maar ik wil je een uitweg tonen. Een lichtpuntje. Want ik heb de weg ontdekt om vanuit die wanhoop naar veerkracht te gaan. Het is een reis die ik zelf heb afgelegd: van bijna burn-out tot zelfontdekking. En nu is het mijn missie om jou te helpen.

  Ik heb mijn ervaring omgezet in expertise en ben nu een psycholoog gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik wil jou, en je tiener begeleiden, jullie ondersteunen en jullie laten zien dat hoogsensitiviteit geen last hoeft te zijn, maar zelfs een geschenk! Zijn jullie klaar om je eigen sensitieve kracht te omarmen? 

  hsp coach

  Hoe zou het zijn als;

  • Je weet welke kenmerken jouw tiener heeft in het hoogsensitief karaktereigenschap en weet precies hoe het tot uiting komt bij jouw tiener, waardoor je praktische tools en handvaten kan geven.

   

  • Je tiener weet wat zij moet doen om haar hoofd leeg te maken en de rust momenten te pakken, waardoor zij niet constant op haar tenen loopt en de emoties niet meer zo hoog oplopen

   

  • Je tiener weet hoe zij het beste kan ontprikkelen, na een intensieve dag. Waardoor de sfeer rustiger en gemoedelijker is en dat heeft ook een positieve invloed heeft op jou als ouder.

   

  • Je weet hoe jij je dochter het beste kan begeleiden om aansluiting te vinden met leeftijdsgenoten. Waardoor de middelbare schooltijd een tijd is waar je tiener met meer plezier zal naar terug kijken.

  Gratis E-book: Drie praktische tools om je hsp tiener te helpen.

  Van overprikkeld naar rust in het hoofd.

   

   

  hsp coach

  Dat is mogelijk:

  • EOp je gemak met een kop thee lees je het e-book door, geen ingewikkelde teksten maar makkelijk leesbaar en direct toepasbaar.
  • EJe hebt meer kennis van HSP en weet daarom precies hoe jij je tiener het beste kan begeleiden.
  • EJe ziet het leven van je tiener door deze tips makkelijker en leuker worden. Wat ook weer een positieve invloed heeft op jou!

  Ervaringen van anderen

  ‘’Veerle heeft passie voor haar inzichten, en doet dit vanuit haar hart. Ze wil graag mensen helpen, en zien bloeien zoals zij dat ook doet. Neem een kijkje op haar insta, en zie meer. Door bepaalde inzichten, ben ik ook over bepaalde dingen anders gaan denken, dat heeft mij enorm geholpen.‘’

  – Cindy

  ‘’Ik vond het heel fijn om met Veerle samen te werken. Ze heeft me heel goed en stap voor stap begeleid in het leren omgaan met mijn hsp. De oefeningen die ze mij gaf helpen heel goed. Ze kon me ook goed uitleggen wat alles was en wat dit betekend voor alles dat ik doe. Ik vond het ook heel fijn dat ik haar met alle vragen tussendoor kon appen en ook nu mijn sessies klaar zijn mag haar altijd nog appen als er wat is. Ik kon ook heel goed met haar praten, ik voelde echt dat ze me begreep en naar me luisterde.”

  – Fenne

  ‘’Veerle is een lieve therapeut en tegelijkertijd doortastend en krachtig. Iemand die het beste in je naar boven wil halen en me motiveert om ook het beste uit mezelf te halen door net dat stapje extra te zetten. Ik krijg fijne praktische handvatten waar ik mee verder kan. Bij elk gesprek laat ze merken hoe zeer ze gelooft in me en dat geeft me telkens weer een goed gevoel.
  Dankjewel lieve Veerle!‘’

  – Anke

  Meest gestelde vragen

  Voor wie is dit e-book?

  Dit e-book is voor iedereen die graag zijn of haar tiener beter wilt begrijpen en begeleiden. Deze tools zijn gebaseerd op 8 jaar ervaring van het begeleiden met hoogsensitieve tieners.

  Is ter tijd om vragen te stellen?

  Bij vragen kun je me altijd een mailtje sturen naar info@coachingveerkracht.com

  Staat er een vraag niet tussen, maar heb je wel een vraag?
  Dan kun je een mailtje sturen naar: info@coachingveerkracht.com