Welkom bij HET TRANING die jouw leven transformeert

Voel jij je ook wel eens overweldigd door prikkels en emoties? Ben je vaak in gevecht met je eigen gedachten en worstel je om je grenzen aan te geven? Goed dat je er bent. Het is tijd!

Tijd om te beseffen dat jouw hoogsensitiviteit geen last is, maar juist een kracht!

De training ‘Ontdek jouw ware veerkracht met je hoogsensitiviteit’ is jouw weg naar een leven vol veerkracht, zelfkennis en zelfvertrouwen. Zonder aangeleerde trucjes, maar daadwerkelijke tools die jou echt verder helpen als sensitief persoon.

Ja, Ik weet al gelijk dat ik dit wil!

Jouw reis naar ware veerkracht

De grootste valkuil die hoogsensitieve mensen hebben is dat ze denken: ik moet dit maar accepteren. Denk jij dat ook? Denk jij ook dat je moet berusten in het feit dat je dagelijks overprikkeld thuis komt, met amper energie voor je gezin of partner? Denk jij ook dat dagelijks piekeren – de hele dag door – de norm is? En dat het nou eenmaal zo is dat je in een negatieve spiraal van ‘wat-als’ belandt, met al je doemgedachten?

Laat me je dit vertellen: je hoeft hier geen genoegen mee te nemen.
Het is niet nodig om te denken dat je voortdurend moet streven naar de tevredenheid van anderen. Laat het overschrijden van je eigen grenzen jouw groei en welzijn niet langer in de weg staan!

Besef dit: jij hebt de kracht om eigen pad te bepalen.
Je kunt leren om jouw gevoeligheid in je voordeel te gebruiken. Om een balans te vinden die jou en ook jouw dierbaren verrijkt. Laat de overtuiging dat ‘berusting de enige optie is’ dus maar gauw los en sta jezelf toe om te streven naar een leven waarin je bewuste keuzes maakt die leiden tot veerkracht en geluk.

Mijn naam is Veerle Wagenaar en ik begrijp jouw reis. Ik heb, net als jij, gestaan waar jij nu staat. Ik weet hoe het voelt om je anders te voelen en jezelf continu af te vragen of anderen je wel accepteren. Maar ik heb ontdekt hoe je van sensitiviteit een kracht maakt. En ik ga jou helpen dat ook te ontdekken, zodat jij diezelfde stap zet naar jouw ware zelf.

hsp coach

Training: Ontdek jouw ware veerkracht met je hoogsensitiviteit!

Begin jouw transformatie naar een leven vol veerkracht, zelfliefde en vrijheid

01

hsp coaching

Training: BasisPakket 

ONTDEK HOE JIJ KUNT FLOREREN ALS HOOGSENSITIEF PERSOON.

€60,- euro-* | Training op eigen tempo

 • Onbeperkte toegang tot de training, inclusief lesmaterialen.
 • 2 meditatie audiobestanden: ‘emoties’ + ‘innerlijke kind’

02

1 op 1 traject

 Training: PlusPakket

ONTDEK HOE JIJ KUNT FLOREREN ALS HOOGSENSITIEF PERSOON.

€110- euro* | Intensief trainingstraject

 • Onbeperkte toegang tot de training, inclusief lesmaterialen. 
 • Toegang tot extra bonusmateriaal: ‘hoogsensitiviteit en gezin’, ‘hoogsensitiviteit en werk’ en ‘hoogsensitiviteit en relaties’.
 • 2 meditatie audiobestanden: ‘emoties’ + ‘innerlijke kind.
 • Extra ondersteuning in de vorm van een Q&A-sessie.

Een kijkje in de online training

Een greep uit wat je gaat leren:

Module 1

Wat betekent het om hoogsensitief te zijn? Want wanneer ben je eigenlijk hoogsensitief, en wanneer ben je gewoon heel gevoelig? Vaak is de scheidingslijn heel dun, waardoor we het niet precies weten wanneer we hoogsensitief zijn. Daarnaast zie ik ook dat veel mensen worstelen met de vraag: ‘Ben ik gewoon heel gevoelig, met al mijn emoties?’ ‘Of is er meer aan de hand?’ Niet iedereen weet van het hoogsensitief temperament af. Wat is het precies en wat betekent het om hoogsensitief te zijn in het dagelijks leven? Daarom weet jij na het volgen van deze module:

 • Wat het betekent om hoogsensitief te zijn vanuit wetenschappelijk opzicht.
 • Wat de kenmerken zijn van het hoogsensitief temperament, zodat jij dit bij jezelf herkent of ook bij je partner, vriend/vriendin.
 • Het verschil tussen een diagnose en een temperamenttype. Want ja, het is echt een temperament.
 • Jij jouw unieke sensitieve zelf ontdekt, want wist je dat er verschillen in zijn? Ja, echt!
Module 2

Wij kunnen als mensen zo goed piekeren, maar juist bij hoogsensitieve personen is dit veel meer en het kan ook echt een belemmering voor ons zijn in het dagelijks leven. Continu ben jij je antwoorden aan het wikken en wegen om de juiste keuze te maken, en met name na een drukke dag is jouw hoofd overvol, waardoor je ‘s avonds niet in slaap valt omdat je maar blijft piekeren met: ‘Wat als vragen?’ Herkenbaar? Daarom weet jij na deze module:

 • Wat gedachten precies zijn en hoe ze ontstaan.

 • Hoe het komt dat jouw brein continu maar bezig is met het over analyseren wat je die dag hebt gedaan, of gezegd, waardoor je gaat piekeren.

 •  Dé succesformule om piekergedachten te stoppen. Ik hoor je al denken: ‘Ja’, dat is echt mogelijk, met 8 jaar ervaring van het begeleiden van hoogsensitieve individuen en vanuit wetenschappelijk oogpunt. 😉
Module 3

Herken je dat, dat je continu bezig bent met de vraag: ‘Wat wilt die ander van mij horen?’ Omdat je bang bent voor de afwijzing van die ander, maar met name ook omdat je die ander niet teleur wil stellen? Dat is waar geregeld deze dag veel hoogsensitieve mensen mee worstelen, en juist dit stukje kan invloed hebben op ons dagelijks functioneren. Je merkt dat je er vooral futloos en moe van wordt, dat de gebeurtenissen uit het verleden zoveel invloed hebben op het heden. Maar des te belangrijker, hoe komt het eigenlijk dat gebeurtenissen zoveel invloed hebben op ons? Daarom weet je precies na deze module:

 • Hoe trauma’s ontstaan.
 • Hoe het komt dat wij door onze sensitiviteit meer vatbaarder zijn om trauma’s op te slaan uit onze jeugd.

 • Wat de sleutel is om de trauma’s uit het verleden te helen. Een methode die echt werkt voor hoogsensitieve personen. ( Want ja, niet alle therapieën werken voor hoogsensitieve mensen.) Hallo, lichter leven zonder afwijzing!
Module 4

Emoties kunnen voor hoogsensitieve personen zo intens aanvoelen en vaak zijn deze emoties overweldigend. Het liefste willen we daarom deze emoties weg stoppen, zodat we ze niet hoeven te voelen. Herkenbaar? Daarom weet jij na deze module:

 • Hoe het komt dat emoties zo intens aanvoelen.

 • Hoe breng je jouw emotionele wereld in balans zonder dat het je dagelijks overweldigd en vergroot je je veerkracht.

 • Praktische tips die je dagelijks kan toepassen, zodat emoties je niet meer overweldigen en die daadwerkelijk ook werken voor jou als sensitief persoon!
Module 5

Voor hoogsensitieve mensen is het vaak lastig om je stem te laten horen. Hoe laat je je stem horen als HSP’er, zonder dat je continu de vraag stelt: ‘wat wilt die ander van mij horen’? Des te belangrijker: Welke tools kun je hiervoor gebruiken, zonder dat het vervelende stemmetje van je ego in de weg zit? Daarom weet jij na het volgen van deze module:

 • Hoe het komt dat wij onze mening vaak niet durven te zeggen.

 • Wat je kunt doen om je stem te laten horen vanuit je authentieke zelf.

Welke tools het beste voor jou werken als sensitief persoon en nee, dat is geen trucje, want daar zijn wij heel gevoelig voor. 😉

Module 6

Ons intuïtie, wat is het precies? Vaak wordt dit nog geassocieerd met zweverigheid, en negeren wij dit na mijn inzien nog te vaak. Maar eerlijk, anno 21e eeuw is er niks zweverigs aan, omdat het ons kompas is, onze wegwijzer in het dagelijks leven. En dit kompas is bij ons als hoogsensitief persoon zo ontzettend sterk. Maar hoe weet je precies wanneer je intuïtie tegen je praat, of toch die stem in je hoofd? Of de twee engeltjes op je schouder, die van alles tegen je roepen? Daarom weet jij na het volgen van deze module precies:

 • Wat je ego precies is. 
 • Hoe jij je intuïtie herkent, en het verschil weet met de mind/ego. Zodat jij voor je gevoel altijd de juiste keuze kan maken en niet achteraf denkt: ‘Had ik het toch maar anders gedaan?’
 • Hoe je stapt uit je comfortzone als hsp’er met je intuïtie als graadmeter. Want ja, ons brein kan continu over analyseren, en wikken en wegen. Niet altijd helpend, als jij iets wilt doen, wat je graag altijd al had willen doen. 😉

Welke tools voor jou het beste werkt om je intuïtie te volgen en dat je daarnaar handelt.

Module 7

Hoe kun je afsluiten voor de prikkels? Want het liefste zou jij af en toe naar een plek willen gaan zonder bij voorbaat al bang te zijn dat de prikkels jouw overladen? Daarom weet jij na het volgen van deze module:

 • Welke tool jij kunt gebruiken om echt af te sluiten voor de prikkels, spoiler alert! Het is geen gouden bol om je heen te visualiseren. 🙃
Bonus 1

Hoogsensitiviteit en gezin: Hoe kun jij je eigen grenzen bewaken als je een druk gezin hebt? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende me-time hebt, zonder schuldgevoel naar de ander toe? Hoe kan jij binnen je gezin een paar ballen loslaten? Daarom weet jij na het volgen van deze module:

 • Hoe je je eigen grenzen bewaakt zonder schuldgevoel naar je kinderen en vriend (in)/partner toe. 

 • Hoe je ook me-time kan creëren met je kinderen, en dat is nog leuk ook! 😉

 • Welke beperkende overtuigen wij vaak als sensitieve mensen hebben, waardoor we het eigenlijk lastig vinden om me-time te nemen. 

 • Welke stappen jij vandaag al kan nemen, om een paar ballen los te laten en waardoor jij meer energie overhoudt voor je gezin! Is dat niet het liefste wat je zou willen?
Bonus 2

Hoogsensitief en relaties: Hoe kun je het beste omgaan met relaties als je hoogsensitief bent? Want als jij hoogsensitief bent, dan wilt het niet altijd zeggen dat je partner dat ook is. Hoe communiceer je dan eigenlijk naar je partner toe zonder het gevoel te hebben dat je ‘teveel bent’? of dat jij voor je gevoel je ‘aanstelt?’ Hoe communiceer je überhaupt met je partner? Daarom weet jij na het volgen van deze module:

 • Hoe jij het beste kan communiceren met je partner als sensitief persoon.Want ja, dit doen we soms nog te weinig. Waardoor je geregeld tegen weerstand aan kan lopen.

 • Welke stappen jij kunt nemen om met je partner op een lijn te zitten als hoogsensitief persoon, ( ook al je partner niet hoogsensitief is). 😉

 • Hoe het komt, dat wij vaak onze vriend/vriendin willen redden en het liefste nog de pijn willen overnemen als sensitief persoon. Met tips die jou helpen dit los te laten.
Bonus 3

Hoogsensitief en werk: Als het op je werk niet lekker gaat, dan gaat het eigenlijk thuis ook niet lekker, hoe kun je daar het beste mee omgaan? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste balans vindt tussen werk en privé? En wat heb jij nodig als hoogsensitief persoon om het beste te kunnen floreren op je werk?  Daarom weet jij na deze module:

 • Welke stappen jij vandaag al kan nemen om minder overprikkeld van je werk te komen.

 • Welke stappen jij kunt nemen om het op je werk leuker, maar vooral veel makkelijker kan maken, zodat je met meer energie naar je werk toe gaat!

 • Hoe het komt, waarom wij ons zo verantwoordelijk voelen als het aankomt op projecten en andere collega’s, en hoe je dit meer kunt loslaten.
 • Welke branche het beste bij jou als hoogsensitief persoon past.
De meditaties

Innerlijk kind helen: De meditatie innerlijk kind helen, is een zelf ontwikkelde high level meditatie wat ervoor zorgt dat jij in staat bent om je trauma’s te omarmen en te helen als extra ondersteuning! 

Het omarmen en accepteren van je emoties: Wat kun je het beste doen als de emoties op dat moment jou overweldigen? En je het gevoel hebt dat je een grip hebt op deze emotie? Dan is deze high end level meditatie voor jou, zodat jij weer controle krijgt over de emotie, waardoor het jou niet meer overweldigd.

Ervaringen van anderen

‘’Veerle heeft passie voor haar inzichten, en doet dit vanuit haar hart. Ze wil graag mensen helpen, en zien bloeien zoals zij dat ook doet. Neem een kijkje op haar insta, en zie meer. Door bepaalde inzichten, ben ik ook over bepaalde dingen anders gaan denken, dat heeft mij enorm geholpen.‘’

– Cindy

‘’Ik vond het heel fijn om met Veerle samen te werken. Ze heeft me heel goed en stap voor stap begeleid in het leren omgaan met mijn hsp. De oefeningen die ze mij gaf helpen heel goed. Ze kon me ook goed uitleggen wat alles was en wat dit betekend voor alles dat ik doe. Ik vond het ook heel fijn dat ik haar met alle vragen tussendoor kon appen en ook nu mijn sessies klaar zijn mag haar altijd nog appen als er wat is. Ik kon ook heel goed met haar praten, ik voelde echt dat ze me begreep en naar me luisterde.
Door Veerle kan ik ook beter omgaan met mijn hsp op.‘’

– Fenne

‘’Veerle is een lieve therapeut en tegelijkertijd doortastend en krachtig. Iemand die het beste in je naar boven wil halen en me motiveert om ook het beste uit mezelf te halen door net dat stapje extra te zetten. Ik krijg fijne praktische handvatten waar ik mee verder kan. Bij elk gesprek laat ze merken hoe zeer ze gelooft in me en dat geeft me telkens weer een goed gevoel.
Dankjewel lieve Veerle!‘’

– Anke

Meest gestelde vragen

Mijn leven is al zo druk. Heb ik wel tijd voor deze training?

Ik begrijp dat je een druk leven hebt. De training is verdeeld in verschillende modules. Dit zijn behapbare stukken die je gemakkelijk kunt volgen, zelfs als je maar een half uurtje per week kunt besteden. Of vijf minuten per dag. De training is zelfgestuurd, wat betekent dat je de modules helemaal in je eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast mag jij jezelf de vraag stellen, als je gedurende de dag tijd hebt om doelloos op Instagram of op Facebook te zitten, dan kun je beter de tijd benutten om de lasten te verlichten van je sensitiviteit toch?

Ik ben bang dat de training te overweldigend zal zijn. Hoe wordt dit aangepakt?

Ik heb de training zorgvuldig gestructureerd om overweldiging te voorkomen. De modules zijn stapsgewijs opgebouwd, zodat je de nieuwe inzichten en tools geleidelijk aan eigen kunt maken. Daarnaast krijg je kleine opdrachten om de tips en tools stap voor stap te implementeren in je eigen leven. Je mag dit helemaal in je eigen tempo doen.

Ik vind het moeilijk om mijn gevoelens en uitdagingen rondom hoogsensitiviteit onder ogen te zien. Hoe kan ik met deze angst omgaan?

Dat begrijp ik heel goed! Voor sommige mensen vallen puzzelstukjes op hun plek; voor anderen kan het herkennen en erkennen voelen als moeilijk en (onnodig) negatief. Mijn training is ontworpen met een empathische benadering. Het creëert een veilige ruimte voor zelfontdekking en groei. Ook zul je merken dat het delen van ervaringen en uitdagingen met gelijkgestemden je kan helpen om stap voor stap met deze angst om te gaan en dat je zelfs leert om je hoogsensitiviteit te omarmen. Natuurlijk sta ik altijd voor je klaar om je hierbij te ondersteunen.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat de training mijn investering waard is?

Ik waardeer en begrijp je zorg. Investeren is altijd spannend. Graag benadruk ik dat jouw welzijn voor mij van onschatbare waarde is. De training is ontworpen om je te voorzien van inzichten en tools die je helpen je hoogsensitiviteit te begrijpen en te benutten. Daarom durf ik je de garantie te geven dat je er minstens drie waardevolle lessen uithaalt. Als je binnen 14 dagen denkt: hier haal ik geen waardevolle lessen uit, dan krijg je je geld gewoon terug. Maar ik weet zeker dat dit de gamechanger gaat zijn in jouw leven.

Naast het volgen van online trainingen heb ik ook behoefte aan persoonlijke interactie met een instructeur en/of medecursisten. Hoe weet ik of ik voldoende ondersteuning zal krijgen?

Ik begrijp dat de een behoefte heeft aan individuele training en dat de ander juist behoefte heeft aan interactie en ondersteuning. Daarom bied ik twee keuzes aan. Je kunt kiezen voor het basispakket van €250,- euro, waarbij je toegang krijgt tot de volledige training en alle lesmaterialen (levenslang toegang). Je kunt ook kiezen voor een uitgebreider traject van €444,- euro voor een half jaar. Dit traject omvat niet alleen de training zelf, maar geeft je ook toegang tot een exclusieve Facebook-groep waar je verbinding kunt maken met mededeelnemers en mij als instructeur. Ook ontvang je extra ondersteuning: 1x per maand een Q&A-sessie waarin je rechtstreeks vragen aan mij kunt stellen en 1x per maand een thema masterclass of gast masterclass. Dit verrijkt je leerervaring en biedt je de mogelijkheid om dieper in te gaan op de specifieke onderwerpen. 

Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik resultaten haal uit de training?

Ik begrijp je zorgen. Mijn training is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen methoden om hoogsensitiviteit te begrijpen en te benutten. Daarnaast heb ik als psycholoog jarenlange ervaring in het begeleiden van hoogsensitieve individuen. En ik spreek ook nog eens uit eigen ervaring: alle tools, tips en tricks zijn de gamechanger geweest in mijn eigen leven. En dat gun ik jou ook. Ik gun jou een leven met jouw sensitiviteit als kracht. Ik weet zeker dat mijn training jou verandering gaat brengen.

Wat als ik de motivatie verlies om de training af te ronden? Hoe kan ik gemotiveerd blijven tijdens het proces?

De training bevat inspirerende inhoud, praktische oefeningen en interactieve elementen om jouw betrokkenheid hoog te houden. Toch is het normaal om je af en toe minder gemotiveerd te voelen; zeker omdat je echt met jezelf aan de slag gaat en hier de nodige emoties bij los kunnen komen. Het is dan ook oké om je eigen tempo aan te geven. Maak vooral ook gebruik van de gemeenschap van gelijkgestemde deelnemers voor ondersteuning en herkenning. Dit kan jouw motivatie versterken. Bovendien sta ik altijd voor je klaar als dat nodig is.

Staat er een vraag niet tussen, maar heb je wel een vraag?
Dan kun je een mailtje sturen naar: info@coachingveerkracht.com