Coaching Veerkracht logo

Agenda

Agenda

vrijdag, 28 september 2018 09:55

Ouder van een hooggevoelig kind! En nu?

Wilt u ontdekken hoe om te gaan met uw hooggevoelige kind?

Loopt u er als ouder tegenaan dat uw kind vaak overprikkeld thuiskomt? Dat uw kind niet weet hoe alle prikkels te verwerken? Niet weet hoe om te gaan met alle emoties van anderen en zichzelf?Of voelt uw kind bepaalde energieën aan die niet verklaarbaar zijn? Ik vertel er graag over en geef daarom een exclusieve lezing op woensdag 21 november.

Ik leg dan uit wat hooggevoeligheid/het 6e zintuig precies is en hoe u dit herkent bij uw kind. En het allerbelangrijkste: hoe u er als ouder mee om kunt gaan. Want de eigenschappen van hooggevoeligen hoeven niet als lastig te worden ervaren, ze horen juist een kracht te zijn in deze wereld! De lezing duurt 45 minuten.

Mijn naam is Veerle Wagenaar, auteur van het boek ’Heel bewust jezelf’ dat ik op mijn 20e levensjaar schreef.Ik coach hooggevoelige kinderen, jongeren en jong volwassen. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met mijn 6e zintuig en heb ontdekt dat ik hooggevoelig ben.  Mijn missie in het leven is om mensen bewust te maken dat hooggevoeligheid geen ziekte of aandoening is, maar een gave!Ik was lang zoekende op dit gebied maar kan het nu inzetten als mijn kracht. In het dagelijks leven zijn er steeds meer kinderen, jongeren en jongvolwassenen die vastlopen met deze gave, zij weten hier geen invulling aan te geven. Zij lopen daardoor vast in het dagelijks leven terwijl het een gift is wat zij hebben.

 Wilt u de lezing bijwonen?

Meld u dan snel aan en profiteer van de vroegboekkorting (geldig t/m 31 oktober 2018). U betaalt nu € 10,- i.p.v. € 12,50. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er is ruimte voor maximaal 20 personen. Ook welkom zijn grootouders, leerkrachten en een ieder die met hooggevoelige kinderen te maken heeft!Na de presentatie is er tijd om vragen te stellen en met andere ouders na te praten.

 Datum:woensdag 21 november 2018

Tijd:19.30 - 21.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur

Kosten:€ 10,- (met vroegboekkorting, daarna € 12,50)Locatie:mijn praktijk in de grote ruimte van Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6 in Velserbroek

↑ Top