Coaching Veerkracht logo

Agenda

Agenda

maandag, 19 november 2018 10:52

Wil jij nog meer verdieping ervaren met Reiki?

Heb jij Reiki graad 1 al in de pocket en zoek je naar nóg meer verdieping? Dan is de workshop Reiki graad 2 iets voor jou! Je kunt Level 1 al eerder bij mij hebben gevolgd, maar ook als je graad 1 ergens anders hebt behaald, ben je welkom.

Wat ga je leren?
In deze Usui Reiki Ryōhō, graad 2 - Okuden leer jij om op afstand een healing te geven aan iemand. Want ja, zelfs dat is mogelijk! Je ontdekt een nieuwe vorm van bewust de ander helpen. Heel simpel en supereffectief!

Voor wie? 
Heb jij een bloeiende praktijk waarin jij Reiki wilt geven? Of wil je juist leren om Reiki op jezelf toe te passen? Dan zit je in mijn Reiki workshop op de goede plek! 
Usui Reiki Ryoho betekent: Mikao Usui’s methode van omgaan met universele levensenergie. 

In het woord Reiki staat Rei voor universeel en Ki voor levensenergie oftewel universele levensenergie. Reiki is ontwikkeld door de Japanse Mikao Usui. Hij wordt gezien als de ontdekker en grondlegger van de methode die bekendstaat als Reiki. Rond 1922 is Mikao Usui 21 dagen gaan mediteren op de berg Kurama en hij heeft tijdens deze meditatie Reiki ontdekt. 
Je hebt verschillende soorten Reiki. Ik hanteer voornamelijk de oorspronkelijke leer, wat inhoudt dat er wordt gefocust op diepgaande innerlijke spirituele ontwikkeling met als neveneffect heling van jezelf en van daaruit heling van anderen.

Wat levert deze workshop jou op?
Usui Reiki Ryōhō, graad 2 - Okuden leer je op afstand iemand reiki te geven. Tijd en ruimte bestaan er op dat moment niet. In deze graad leer je hoe jij je kan afstemmen op de ander, de ander stemt zich vervolgens op jou af en een uitwisseling vindt plaats. Heel simpel en ‘down to earth’.

Aan het einde van de workshop krijg jij een certificaat mee. En kan jij je eigen licht laten stralen naar jezelf en anderen!

Interesse? geef je op via onderstaande link.

https://eventix.shop/b6bqzcrs

Locatie: boerderij landzicht, hofgeesterweg 6 Velserbroek

Zaterdag 22 juni 2019

Tijd: 10.00 tot 15.00 uur

Investering: 76 euro per persoon.

Inclusief: certificaat Reiki graad 2, koffie en thee, handboek en btw.


↑ Top