Coaching Veerkracht logo

 
Referentie

Coaching referenties:

  • Terwijl ik op m’n gemakje een tijdschrift lees en een kopje koffie bij Bagel en Beans drink, schittert er ineens een prachtig mooi licht in mijn ooghoek. Deze niet te missen heldere en stralende schittering blijft mijn aandacht trekken. In tijden van hevige tegenwind ontmoet ik op een dag Veerle Wagenaar. Niet veel later bleek dit het ‘meisje’ van de zuivere aura destijds bij Bagel en Beans te zijn. Toeval bestaat niet, toch?! Meteen geboeid door haar verhalen, maakte ik kort daarna een afspraak. Coaching Veerkracht bleek mij te bieden wat ik op dat moment nodig had. Ik kreeg duidelijkheid omtrent Het EGO en Het Zelf. Duidelijkheid over aangeleerde gedachtepatronen en hoe je deze kunt doorbreken. Ik leerde mijn eigen Mister Mind beter kennen en voelde tijdens de sessies met Veerle direct meer rust ontstaan. Veerle gaf mij het vertrouwen om zelf het licht te laten schijnen en zelf de regie in handen te nemen omtrent het wel of niet binnen laten komen van externe prikkels. Ik ben blij dat ik meer op mijn gevoel durf te vertrouwen en ben heel dankbaar voor deze bijzondere ontmoeting.

  • Veerle is een rustige vrouw die alle tijd voor je neemt en ervoor zorgt dat je je erg op je gemak voelt. Al tijden volgde ik haar blog, niet wetende dat dit Veerkracht was. Totdat mijn moeder mij iets liet lezen over hooggevoeligheid. Ik legde de link en kwam in contact met Veerle. Het klikte meteen en met ieder consult werd ik steeds wijzer. Ik kan nu vragen als: 'Waarom ben ik zo?', 'wat is hooggevoelig en wat betekent dit voor mij?' en 'waarom dit en waarom dat' beantwoorden voor mezelf. Ook sta ik sterker in het leven en ben ik zekerder van m'n zaak geworden.Veerle laat je zelf goed nadenken en helpt je daarna bij je vragen en dingen die je moeilijk vindt. De meditaties vind ik heerlijk. Eventjes een moment voor mijzelf én een LEEG hoofd zonder gedachtes en beelden.

  • Echt super! Veerle heeft mij verder geholpen hoe om te gaan met mijn hoogsensitiviteit en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor! Echt een aanrader!

  • Dankzij lieve Veerle weet ik eindelijk wat ik echt graag wil in mijn leven. En dat niet alleen, Veerle heeft mij letterlijk met twee benen op de grond gezet door me te laten voelen hoe het is om in het nu te leven. Ik ervaar dat als heel bijzonder. Ook ben ik mij veel bewuster geworden van mijn gevoel en emoties en ik begrijp mijzelf en anderen veel beter. Alles gaat alleen nog maar positief, al vanaf mijn eerste gesprek met Veerle, en dat is iets waar ik haar heel erg dankbaar voor ben! Een echte, eerlijke aanrader!

  • We hebben Veerle ingeschakeld omdat wij graag extra handvatten wilden bij zijn hooggevoeligheid en leerproblemen. Hij heeft door zijn hooggevoeligheid soms moeite om in een drukke omgeving te zijn of te vertellen hoe hij zich voelt. Het wordt hem dan letterlijk allemaal te veel. Door Veerle’s begeleiding heeft hij heel goed geleerd hoe hiermee om te gaan. Hij is heel blij dat zij hem hierbij geholpen heeft. Hij weet nu zelf beter hoe hij met sommige situaties moet omgaan. Ook weet hij hoe hij zichzelf kan ‘beschermen’ tegen alle prikkels van buitenaf en er daardoor veel minder last van heeft.

  • Onze zoon is een kind dat visueel denkt. Dit maakt dat hij op school heel onzeker kan zijn over wat hij moet doen en vaak denkt dat hij het antwoord niet weet. Wat hem helpt, is de lesstof op een andere manier aanbieden, dan weet hij het antwoord heel goed. Doordat hij nu met Veerle’s ‘methode’ op een andere manier leert hoe hij woordjes en cijfers kan aanleren en opslaan, is hij minder onzeker. Veerle is een heel lieve en fijne coach voor onze zoon. Wij én onze zoon zijn superblij met haar!

↑ Top