Coaching Veerkracht logo

Reiki doet exact wat gedaan moet worden wat op dat moment van toepassing is op jou

Usui Reiki Ryoho betekent: Mikao Usui’s methode van omgaan met universele levensenergie. 

In het woord Reiki staat Rei voor universeel en Ki voor levensenergie oftewel universele levensenergie. Reiki is ontwikkeld door de Japanse Mikao Usui. Hij wordt gezien als de ontdekker en grondlegger van de methode die bekendstaat als Reiki. Rond 1922 is Mikao Usui 21 dagen gaan mediteren op de berg Kurama en hij heeft tijdens deze meditatie Reiki ontdekt. 

Je hebt verschillende soorten van Reiki. Ik hanteer voornamelijk de oorspronkelijke leer, wat inhoudt dat er wordt gefocust op diepgaande innerlijke spirituele ontwikkeling met als neveneffect heling van jezelf en van daaruit heling op anderen.

Bij Reiki stuur ik geen Reiki. De ontvanger neemt het tot zich door zich op mij af te stemmen. Reiki doet exact wat gedaan moet worden wat op dat moment van toepassing is op jou.

Reiki kan gebruikt worden  bij volwassenen, kinderen, dieren, planten, objecten en situaties. Een behandeling duurt zolang als ik aanvoel dat nodig is bij jou. Dat kan variëren van 10 minuten tot 30 minuten. Tijdens de Reiki sessie laat ik mij leiden door mijn eigen intuïtie.

Reiki kan toegepast worden wanneer: jij stress ervaart en beter in je vel wilt zitten; je niet weet wat je wilt in het leven; je last hebt van vermoeidheidsklachten of last hebt van angsten zowel bewust als onbewust. Ervaar het verschil met Reiki!

**Belangrijk hierbij te vermelden is dat Reiki geen genezing biedt. In Reiki ben ik geen heler alleen een kanaal/doorgeefluik ervan. Mocht je medische problemen hebben, neem dan altijd contact op met medische professionals indien nodig.

↑ Top