Coaching Veerkracht logo

Hooggevoelig

Mijn naam is Veerle Wagenaar, hooggevoelig en auteur van Ontdek jouw ware veerkracht.

 Ik ben sinds zomer 2017 afgestudeerd verpleegkundige in het ziekenhuis in Alkmaar. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met mijn 6zintuig en heb ontdekt dat ik hooggevoelig ben.

Ik was lang zoekende op dit gebied. Juist door mijn ervaringen in het dagelijks leven en in het ziekenhuis heb ik leren omgaan met mijn gave. In het dagelijks leven zijn er steeds meer kinderen, jongeren en jongvolwassenen die vastlopen met deze gave, zij weten hier geen invulling aan te geven. Zij lopen daardoor vast in het dagelijks leven terwijl het een gift is wat zij hebben. Juist door mijn eigen ervaringen en leermomenten heb ik dit als positief leren ervaren, omdat juist door deze gave er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van bewustwording. De gave die deze mensen hebben hoort geen last te zijn, maar een extra stukje positiviteit dat het leven je kan brengen. Doordat ik in mijn omgeving zie hoeveel kinderen/jongeren vastlopen, heb ik mijn gevoel gevolgd door een bedrijf op te starten.

 Juist mijn verpleegkundige achtergrond ondersteunt mij daarbij, omdat ik ook de andere kant ken van deze gave en ervaar hoe mensen ook anders kunnen denken.

 

↑ Top