Wanneer je als ouder op zoek bent naar antwoorden op de volgende vraagstellingen?: Waarom huilt mijn kind elke keer? Waarom is mijn kind ’s nachts vaak wakker? Waarom is mijn kind bang om in zijn kamer te zijn en ziet hij of zij monsters? Een reiki behandeling biedt uitkomst!

Wat is reiki? 

Rei staat voor ‘universeel’ en ‘Ki’ voor levensenergie of wel universele levensenergie. Reiki is ontwikkeld door Mikao Usui, rond 1922, na 21 dagen vasten. Het is een mix van Boeddhisme, Taoisme en Martial Arts. Het doel van reiki is niet om iemand beter te maken. Bij kinder reiki maak je contact met hun onbewustzijn en bekijk je waar de knelpunten zijn in de energiebanen. Deze knelpunten kan je behandelen met reiki, waardoor de energie weer volledig kan stromen bij je kind. Daarnaast kunnen er nog ook andere vragen zijn bij je kind, die meespelen. Reiki kan je niet zien, alleen voelen.

Reiki behandeling voor kinderen 

Bij kinder reiki op afstand maak ik contact met de energie van je kind, en kijk ik wat er onderliggend speelt bij je kind. Waardoor je kind bovenstaande klachten vertoont. Met een reiki behandeling breng ik de energiebanen weer in balans en vraag ik aan je kind wat hij of zij nodig heeft. Om zich weer prettig in zijn vel te voelen.

Wanneer kinderen bij mij in de praktijk komen, laat ik ze liggen op de behandeltafel. Vooraf spreken bespreken we de klachten met jou als ouder om als volgt je kind te kunnen behandelen. 

Wanneer kan reiki toegepast worden?

  • Wanneer je kind veel huilt.
  • Wanneer je kind ’s nachts vaak uit bed komt.
  • Wanneer je kind vaak boos is. 
  • Wanneer je kind erg angstig is

Prijs kinder reiki

Reiki kan op afstand, in combinatie met een lichtsessie, of bij mij in de praktijk. Gemiddeld duurt een reiki sessie bij kinderen 15 minuten. Kinderen kunnen hun knuffel meenemen, tijdens deze sessie. 

Tijdens het kennismaking gesprek in mijn praktijkruimte vraag ik wat er precies speelt en maak ik kennis met je kind om vervolgens te beginnen met de sessie. 

De kosten voor alleen een afstand reiki zijn € 20 euro inclusief btw (15 minuten). Wil je graag een reiki behandeling in combinatie met een lichtsessie op afstand? Dit bied ik aan voor €95,- inclusief btw.

De kosten bij mij in de praktijk zijn €42 euro euro inclusief btw (30 minuten).

Mocht ik langer bezig zijn, dan reken ik per minuut af. Er kunnen meerdere sessies nodig zijn voor het gewenste effect. Vanwege het Corona virus is alleen op afstand mogelijk.

Meer weten?

Mocht je meer vragen hebben hierover, dan kan je mij altijd een mailtje sturen naar info@coachingveerkracht.com