Heb jij het gevoel dat je constant iets ziet bewegen in je ooghoeken? Slaap je slecht en heb je een drukkend gevoel op bepaalde plekken? Of komt je kind ’s nachts vaak uit bed? Zie je lichten knipperen of de televisie aan- en uitgaan, terwijl je gewoon op de bank zit?

Het kan zijn dat in een bepaalde ruimte van je huis zich overleden mensen bevinden. Zij kunnen nog een verbinding hebben met het huis waar jullie momenteel in wonen, of familieleden die de weg naar het zo gehete “licht” nog niet weten te vinden. Kinderen kunnen er vooral last van hebben. Een lichtsessie op afstand biedt uitkomst. 

Werkwijze

Bij een lichtsessie op afstand maak ik contact met jullie en het huis waar jullie in wonen. Ik ga ervaren waar de overleden mensen zich bevinden. Dit kunnen overleden familieleden zijn, of vorige bewoners van jullie huis. Veel klachten kunnen voortkomen uit iets wat niet tastbaar is en dit vergeten we vaak in het menselijk welzijn. Wanneer we waarnemingen ervaren, wuiven we dat vaak weg in symptomen, zoals: vermoeidheid, stress, drukke werkdag of dit bestaat niet. Maar niets is minder waar. In elk huis zijn overleden mensen en zij kunnen zich aan materie hechten, waardoor ze onbedoeld bij jou thuiskomen of denken dat het nog hun huis is, waar zij in verblijven.

Zowel op afstand of bij jullie thuis maak ik contact met de overleden mensen met mijn geestenoog.  Ook wel het zesde zintuig genoemd. Ik begeleid deze overleden mensen naar het zogeheten licht toe, zodat zij in zielenpad kunnen vervolgen.

Een lichtsessie op afstand kan variëren van een halfuur tot een uur. Na deze sessie neem ik via de mail contact met jullie op, waarin ik mijn waarnemingen vermeld. Een week later volgt een telefonisch consult van 30 minuten. Belangrijk voor mij is de vraag of de klachten waar jullie op dat moment last van hadden zijn verholpen.

Werkwijze kinderen

Wanneer je kind slecht slaapt, vaak ’s nachts uit bed komt of vaak huilt.  En je weet als ouder niet meer wat er aan de hand kan zijn? Je hebt van alles geprobeerd maar je komt er niet uit. Dan kan ik tijdens de lichtsessie kijken wat er aan de hand is bij je kind. Ik stem mij tijdens de lichtsessie af op je kind zijn of haar energie ofwel onbewust. Ik vraag wat hij of zij nodig heeft om de klachten te verhelpen en kijk of je kind nog een andere boodschap heeft. Hier kan ik ook gebruik maken van de reiki methode

Prijs lichtsessie

De kosten voor een lichtsessie van 60 minuten bedraagt €85 (incl. btw). Hierbinnen valt ook telefonisch contact van 30 minuten. Het kan voorkomen dat de sessie meer tijd in beslag neemt dan reken ik de extra tijd per minuut af.

Hoe ben ik in aanraking gekomen met Veerle? Veerle woont in Alkmaar en ik met mijn gezin in Zuidwolde Drenthe. Wat een eind weg zul je misschien wel denken. Via mijn broer en schoonzus, zij wonen al jaren in Alkmaar, ben ik in contact gekomen met Veerle. Zij komt daar wel eens thuis en vertelde over wat ze waarnam in het huis van mijn broer en schoonzus. Ik vond haar waarnemingen erg interessant en ik had het vermoeden dat er bij ons in huis ook van alles aan de gang/hand was. Uiteindelijk hebben we contact met elkaar gezocht. Veerle is op afstand bij ons thuis geweest en heeft van alles waargenomen, waaronder mijn opa. Hij stond aan mijn bed en waakte over ons. Heel mooi en bijzonder. Nadat Veerle de entiteiten heeft gevraagd om ons huis te verlaten, voelde ik vooral in onze slaapkamer en in die van mijn zoontje een soort rust, een prettige leegte. Al jaren slaapt ik slecht en mijn zoontje is drie en heeft weinig nachten echt goed doorgeslapen. Nu slapen we al bijna twee weken door! Wat fantastisch. Ik ben Veerle zeer dankbaar!”