Lichtsessie op afstand

Heb jij het gevoel dat je constant iets ziet bewegen in je ooghoeken? Slaap je slecht en heb je een drukkend gevoel op bepaalde plekken? Of komt je kind ’s nachts vaak uit bed? Zie je lichten knipperen of de televisie aan- en uitgaan, terwijl je gewoon op de bank zit?

Het kan zijn dat in een bepaalde ruimtes van je huis zich overleden mensen bevinden. Zij kunnen nog een verbinding hebben met het huis waar jullie momenteel in wonen, of familieleden die de weg naar het zo gehete “licht” nog niet weten te vinden.

Werkwijze

Bij een sessie op afstand sessie maak ik contact met jullie en het huis waar in jullie wonen en ga ik ervaren waar de entiteiten zich bevinden. Op deze manier kan ik in contact komen met de entiteiten en deze naar het zo gehete “licht” toesturen.

Een sessie kan variëren van een halfuur tot een uur. Na deze sessie neem ik mailcontact met jullie op, waarin ik mijn waarnemingen vermeld. Een week later volgt een telefonisch consult van 30 minuten. Belangrijk voor mij is de vraag of de klachten waar jullie op dat moment last van hadden zijn verholpen.

Prijs lichtsessie

De kosten voor een lichtsessie van 60 minuten bedraagt €85 (incl. btw). Hierbinnen valt ook telefonisch contact van 30 minuten. Het kan voorkomen dat de sessie meer tijd in beslag neemt dan reken ik de extra tijd per minuut af.

Hoe ben ik in aanraking gekomen met Veerle? Veerle woont in Alkmaar en ik met mijn gezin in Zuidwolde Drenthe. Wat een eind weg zul je misschien wel denken. Via mijn broer en schoonzus, zij wonen al jaren in Alkmaar, ben ik in contact gekomen met Veerle. Zij komt daar wel eens thuis en vertelde over wat ze waarnam in het huis van mijn broer en schoonzus. Ik vond haar waarnemingen erg interessant en ik had het vermoeden dat er bij ons in huis ook van alles aan de gang/hand was. Uiteindelijk hebben we contact met elkaar gezocht. Veerle is op afstand bij ons thuis geweest en heeft van alles waargenomen, waaronder mijn opa. Hij stond aan mijn bed en waakte over ons. Heel mooi en bijzonder. Nadat Veerle de entiteiten heeft gevraagd om ons huis te verlaten, voelde ik vooral in onze slaapkamer en in die van mijn zoontje een soort rust, een prettige leegte. Al jaren slaapt ik slecht en mijn zoontje is drie en heeft weinig nachten echt goed doorgeslapen. Nu slapen we al bijna twee weken door! Wat fantastisch. Ik ben Veerle zeer dankbaar!”

Meer weten?

Mocht je meer vragen hebben hierover, dan kan je mij altijd een mailtje sturen naar info@coachingveerkracht.com