Gratis masterclass

Speciaal voor jou en je tiener: 🌟 dé succesformule 🌟 waardoor je tiener dagelijks geen worstelingen meer ervaart met haar sensitiviteit

Herken jij dit bij je tiener?

  • EJe tiener klaagt ’s morgens al over een vol hoofd, zodra ze opstaat begint dat stemmetje te tetteren. Duizenden gedachten die de revue passeren. Het houdt maar niet op, het gaat de hele dag door waardoor je tiener geen rust ervaart in haar hoofd, en veel stress ervaart in het dagelijks leven.
  • E Indrukken komen keihard binnen bij je tiener, daardoor hebben bepaalde gebeurtenissen een grote impact in het leven van je tiener. Je ziet dat ze worstelt met bepaalde gevoelens en gedachten, waardoor ze geregeld aan het piekeren is hierover. Je wilt je tiener hierin graag begeleiden maar hoe?
  • EJe tiener klaagt geregeld dat emoties zo hard binnenkomen, en zo intens aanvoelen. Je tiener weet niet hoe ze hier mee om kan gaan. Hierdoor lopen de emoties geregeld hoog op binnen het gezin, omdat je ziet dat haar emmer geregeld overloopt, en daardoor veel stress ervaart.
  • EJe ziet dat de middelbare school een grote uitdaging is voor je tiener. Ze ervaart veel stress voor een toets week, ze wil het perfect doen, en is onwijs bang om te falen. Je ziet dat ze hierdoor geregeld op haar tenen loopt. Ze zondert zich meer af, en loopt geregeld te piekeren of ze wel goed genoeg heeft geleerd. Je probeert je tiener te helpen, maar waar te beginnen?


Luister, ik ken dat gevoel. Ik ben Veerle, en ik begrijp de intense strijd van hoogsensitiviteit. Die continue overprikkeling, die nooit eindigende stroom van piekergedachten en diepgevoelde emoties die je soms verpletteren… het is uitputtend.

Maar ik wil je een uitweg tonen. Een lichtpuntje. Want ik heb de weg ontdekt om vanuit die wanhoop naar veerkracht te gaan. Het is een reis die ik zelf heb afgelegd: van bijna burn-out tot zelfontdekking. En nu is het mijn missie om jou te helpen.

Ik heb mijn ervaring omgezet in expertise en ben nu een psycholoog gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik wil jou en je tiener begeleiden, je ondersteunen en je laten zien dat hoogsensitiviteit geen last hoeft te zijn, maar zelfs een geschenk! Ben jij klaar om je eigen sensitieve kracht te omarmen? 

hsp coach

Dit is jouw kans om het leven in jouw gezin en van jouw tiener te veranderen!

Het is tijd om te beseffen dat jij als ouder niet alleen bent maar ook je tiener niet. Samen kunnen we die weg uit de wanhoop vinden. Want als je tiener hoogsensitief is, dan ben jij het waarschijnlijk ook. wink Ik nodig je /jullie uit om deel te nemen aan mijn gratis masterclass. De Masterclass is een live sessie, waarbij je ook de ruimte krijgt om vragen te stellen en/of te vertellen over jouw persoonlijke ervaringen (indien je wilt).

Masterclass: Dé succesformule zodat je tiener dagelijks geen worstelingen meer ervaart met haar hoogsensitiviteit.

Live Sessie | 3 Waardevolle Inzichten | Gratis

hsp coach

Na het volgen van de masterclass weet je:

  • EDe succesformule waardoor je tiener niet meer dagelijks last heeft van piekergedachten, en daardoor meer rust ervaart in haar hoofd en in het dagelijks leven. Wat ervoor zorgt dat er meer ruimte is voor plezier en geluk.
  • EWat jij kan doen als de emoties hoog oplopen bij je tiener, waardoor de sfeer gemoedelijker blijft. Maar ook hoe ze afsluit van alle emoties, waardoor de emoties niet meer zo hard binnenkomen.
  • EWelke benaderingwijze het beste werkt voor je tiener, zodat je beter begrijpt wat er in haar om gaat maar het allerbelangrijkste hoe jij haar kunt helpen.

Ervaringen van anderen

‘’Veerle heeft passie voor haar inzichten, en doet dit vanuit haar hart. Ze wil graag mensen helpen, en zien bloeien zoals zij dat ook doet. Neem een kijkje op haar insta, en zie meer. Door bepaalde inzichten, ben ik ook over bepaalde dingen anders gaan denken, dat heeft mij enorm geholpen.‘’

– Cindy

‘’Ik vond het heel fijn om met Veerle samen te werken. Ze heeft me heel goed en stap voor stap begeleid in het leren omgaan met mijn hsp. De oefeningen die ze mij gaf helpen heel goed. Ze kon me ook goed uitleggen wat alles was en wat dit betekend voor alles dat ik doe. Ik vond het ook heel fijn dat ik haar met alle vragen tussendoor kon appen en ook nu mijn sessies klaar zijn mag haar altijd nog appen als er wat is. Ik kon ook heel goed met haar praten, ik voelde echt dat ze me begreep en naar me luisterde.”

– Fenne

‘’Veerle is een lieve therapeut en tegelijkertijd doortastend en krachtig. Iemand die het beste in je naar boven wil halen en me motiveert om ook het beste uit mezelf te halen door net dat stapje extra te zetten. Ik krijg fijne praktische handvatten waar ik mee verder kan. Bij elk gesprek laat ze merken hoe zeer ze gelooft in me en dat geeft me telkens weer een goed gevoel.
Dankjewel lieve Veerle!‘’

– Anke

Meest gestelde vragen

Voor wie is deze Masterclass?

Deze masterclass is voor ieder ouder die ziet dat haar hoogsensitief worstelt. Je wilt het graag anders voor je tiener maar je weet niet hoe? Je hebt al van alles geprobeerd, maar niks werkt. In deze masterclass geef ik daarom de succesformule! Ik noem het mijn succesformule omdat ik na 8 jaar ervaring, precies weet wat jouw tiener nodig heeft om geen dagelijkse worstelingen meer te ervaren!

Hoe kan ik meedoen?

Meld je hieronder aan met je naam en e-mailadres. Alle informatie volgt in een e-mail inclusief de link om mee te doen aan de sessie.

Wat kost deze Masterclass?

Deze masterclass is gratis.

Is ter tijd om vragen te stellen?

Ja, er is tijd om je vragen te stellen.

Staat er een vraag niet tussen, maar heb je wel een vraag?
Dan kun je een mailtje sturen naar: info@coachingveerkracht.com