Gratis masterclass

Speciaal voor jou en je tiener: 🌟 dé succesformule 🌟 waardoor je tiener dagelijks geen worstelingen meer ervaart met haar sensitiviteit

Herken jij dit bij je tiener?

Je ziet je tiener dagelijks worstelen met haar sensitiviteit.

  • EJe ziet bij je tiener dat ze erg veel stress ervaart op school . Je ziet dat ze prikkelbaarder is, meer afzondert en steeds meer in zichzelf gekeerd raakt. Je wilt haar graag helpen waardoor ze niet zoveel stress ervaart, maar je weet niet hoe?
  • Eβ€œJe ziet bij je tiener dat ze erg perfectionistisch is in haar gedrag waardoor ze continu loopt te piekeren of ze het wel goed heeft gedaan. Hierdoor klaagt je tiener van een geregeld vol hoofd en slaapt hierdoor slecht.’’
  • Eβ€œJe ziet dat de emoties hoog zitten bij je tiener, waardoor ze vaker huilt en vaker boos is. Er is weinig nodig waardoor ze zo emotioneel raakt. Je ziet dat ze niet lekker in haar vel zit en je weet eigenlijk niet precies waarom. Wat je wel ziet, is dat ze het niet zo langer volhoudt. ?”

Al die emoties die als golven over je tiener heen spoelen – dag in, dag uit?

Luister, ik ken dat gevoel. Ik ben Veerle, en ik begrijp de intense strijd van hoogsensitiviteit. Die continue overprikkeling, die nooit eindigende stroom van piekergedachten en diepgevoelde emoties die je soms verpletteren… het is uitputtend.

Maar ik wil je een uitweg tonen. Een lichtpuntje. Want ik heb de weg ontdekt om vanuit die wanhoop naar veerkracht te gaan. Het is een reis die ik zelf heb afgelegd: van bijna burn-out tot zelfontdekking. En nu is het mijn missie om jou te helpen.

Ik heb mijn ervaring omgezet in expertise en ben nu een psycholoog gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik wil jou en je tiener begeleiden, je ondersteunen en je laten zien dat hoogsensitiviteit geen last hoeft te zijn, maar zelfs een geschenk! Ben jij klaar om je eigen sensitieve kracht te omarmen?Β 

hsp coach

Dit is jouw kans om het leven van jouw tiener te veranderen!

Het is tijd om te beseffen dat jij als ouder niet alleen bent maar ook je tiener niet. Samen kunnen we die weg uit de wanhoop vinden. Ik nodig je /jullie uit om deel te nemen aan mijn gratis masterclass. De Masterclass is een live sessie, waarbij je ook de ruimte krijgt om vragen te stellen en/of te vertellen over jouw persoonlijke ervaringen (indien je wilt).

Masterclass: De succesformule zodat je tiener dagelijks geen worstelingen meer ervaart met haar hoogsensitiviteit.

Live Sessie | 3 Waardevolle Inzichten | Gratis

hsp coach

Na het volgen van de masterclass weet je:

  • EWelke tool het beste werkt voor je tiener om dagelijks geen last meer te hebben van pieker gedachten en daardoor geen last meer heeft van haar perfectionisme.
  • EHoe je tiener dagelijks haar emoties kunt beheersen zonder dat het haar dagelijks overweldigd
  • EWelke benaderingswijze het beste werkt voor je tiener, waardoor de sfeer gemoedelijk wordt en jij je tiener kunt helpen!

Ervaringen van anderen

β€˜β€™Veerle heeft passie voor haar inzichten, en doet dit vanuit haar hart. Ze wil graag mensen helpen, en zien bloeien zoals zij dat ook doet. Neem een kijkje op haar insta, en zie meer. Door bepaalde inzichten, ben ik ook over bepaalde dingen anders gaan denken, dat heeft mij enorm geholpen.β€˜β€™

– Cindy

β€˜β€™Ik vond het heel fijn om met Veerle samen te werken. Ze heeft me heel goed en stap voor stap begeleid in het leren omgaan met mijn hsp. De oefeningen die ze mij gaf helpen heel goed. Ze kon me ook goed uitleggen wat alles was en wat dit betekend voor alles dat ik doe. Ik vond het ook heel fijn dat ik haar met alle vragen tussendoor kon appen en ook nu mijn sessies klaar zijn mag haar altijd nog appen als er wat is. Ik kon ook heel goed met haar praten, ik voelde echt dat ze me begreep en naar me luisterde.”

– Fenne

β€˜β€™Veerle is een lieve therapeut en tegelijkertijd doortastend en krachtig. Iemand die het beste in je naar boven wil halen en me motiveert om ook het beste uit mezelf te halen door net dat stapje extra te zetten. Ik krijg fijne praktische handvatten waar ik mee verder kan. Bij elk gesprek laat ze merken hoe zeer ze gelooft in me en dat geeft me telkens weer een goed gevoel.
Dankjewel lieve Veerle!β€˜β€™

– Anke

Meest gestelde vragen

Voor wie is deze Masterclass?

Deze masterclass is voor ieder ouder die ziet dat haar hoogsensitief worstelt. Je wilt het graag anders voor je tiener maar je weet niet hoe? Je hebt al van alles geprobeerd, maar niks werkt. In deze masterclass geef ik daarom de succesformule! Ik noem het mijn succesformule omdat ik na 8 jaar ervaring, precies weet wat jouw tiener nodig heeft om geen dagelijkse worstelingen meer te ervaren!

Hoe kan ik meedoen?

Meld je hieronder aan met je naam en e-mailadres. Alle informatie volgt in een e-mail inclusief de link om mee te doen aan de sessie.

Wat kost deze Masterclass?

Deze masterclass is gratis.

Is ter tijd om vragen te stellen?

Ja, er is tijd om je vragen te stellen.

Staat er een vraag niet tussen, maar heb je wel een vraag?
Dan kun je een mailtje sturen naar: info@coachingveerkracht.com