Gratis masterclass

Speciaal voor jou: 🌟 dé succesformule 🌟 om dagelijks geen worstelingen meer te ervaren met je hoogsensitiviteit

Herken jij het gevoel van ‘anders zijn’ ?

Overweldigd het leven jou? Dat gevoel van continue overprikkeling. Het alsmaar overdenken:

  • E“Ben ik wel goed genoeg”
  • E“Ben ik het wel waard?”
  • E“Kán ik het wel?”

Al die emoties die als golven over je heen spoelen – dag in, dag uit?

Luister, ik ken dat gevoel. Ik ben Veerle, en ik begrijp de intense strijd van hoogsensitiviteit. Die continue overprikkeling, die nooit eindigende stroom van piekergedachten en diepgevoelde emoties die je soms verpletteren… het is uitputtend.

Maar ik wil je een uitweg tonen. Een lichtpuntje. Want ik heb de weg ontdekt om vanuit die wanhoop naar veerkracht te gaan. Het is een reis die ik zelf heb afgelegd: van bijna burn-out tot zelfontdekking. En nu is het mijn missie om jou te helpen.

Ik heb mijn ervaring omgezet in expertise en ben nu een psycholoog gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik wil je begeleiden, je ondersteunen en je laten zien dat hoogsensitiviteit geen last hoeft te zijn, maar zelfs een geschenk! Ben jij klaar om je eigen sensitieve kracht te omarmen? 

hsp coach

Dit is jouw kans!

Het is tijd om te beseffen dat je niet alleen bent. Samen kunnen we die weg uit de wanhoop vinden. Ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn gratis masterclass. De Masterclass is een live sessie, waarbij je ook de ruimte krijgt om vragen te stellen en/of te vertellen over jouw persoonlijke ervaringen (indien je wilt).

Masterclass: Dé Succesformule om dagelijks geen last worstelingen meer te ervaren met je hoogsensitiviteit

Live Sessie | 3 Waardevolle Inzichten | Gratis

hsp coach

Na het volgen van de masterclass weet je:

  • EHoe je de piekergedachten kunt stoppen
  • EHoe je emoties kunt beheersen zonder dat het je dagelijks overweldigd
  • EHoe jij je eigen stem kunt laten horen zonder angst voor afwijzing

Ervaringen van anderen

‘’Veerle heeft passie voor haar inzichten, en doet dit vanuit haar hart. Ze wil graag mensen helpen, en zien bloeien zoals zij dat ook doet. Neem een kijkje op haar insta, en zie meer. Door bepaalde inzichten, ben ik ook over bepaalde dingen anders gaan denken, dat heeft mij enorm geholpen.‘’

– Cindy

‘’Ik vond het heel fijn om met Veerle samen te werken. Ze heeft me heel goed en stap voor stap begeleid in het leren omgaan met mijn hsp. De oefeningen die ze mij gaf helpen heel goed. Ze kon me ook goed uitleggen wat alles was en wat dit betekend voor alles dat ik doe. Ik vond het ook heel fijn dat ik haar met alle vragen tussendoor kon appen en ook nu mijn sessies klaar zijn mag haar altijd nog appen als er wat is. Ik kon ook heel goed met haar praten, ik voelde echt dat ze me begreep en naar me luisterde.”

– Fenne

‘’Veerle is een lieve therapeut en tegelijkertijd doortastend en krachtig. Iemand die het beste in je naar boven wil halen en me motiveert om ook het beste uit mezelf te halen door net dat stapje extra te zetten. Ik krijg fijne praktische handvatten waar ik mee verder kan. Bij elk gesprek laat ze merken hoe zeer ze gelooft in me en dat geeft me telkens weer een goed gevoel.
Dankjewel lieve Veerle!‘’

– Anke

Meest gestelde vragen

Voor wie is deze Masterclass?

Deze masterclass is voor iedereen die worstelt met (hoog)sensitief zijn. Je ervaart misschien veel last van alle prikkels op een dag, emoties van anderen of continue die stem in je hoofd die maar blijft tetteren. 

Je wilt graag beter leren omgaan met je gevoeligheid, en het minder als een last of beperking ervaren.

Hoe kan ik meedoen?

Meld je hieronder aan met je naam en e-mailadres. Alle informatie volgt in een e-mail inclusief de link om mee te doen aan de sessie.

Wat kost deze Masterclass?

Deze masterclass is gratis.

Is ter tijd om vragen te stellen?

Ja, er is tijd om je vragen te stellen.

Staat er een vraag niet tussen, maar heb je wel een vraag?
Dan kun je een mailtje sturen naar: info@coachingveerkracht.com