Referenties

Wat anderen over mij zeggen

– Silas, 11 jaar –

Ik zit al een paar weken bij Veerle in het traject. Ik heb hierin geleerd hoe ik met mijn hooggevoeligheid kan omgaan. Ik kwam bij Veerle terecht met veel hoofdpijnklachten toen ik thuiskwam, daar heb ik geen last meer van. Dat was een werkelijke game changer. Ik voel mij veel meer op mijn plaats en ik zit fijner in mijn vel. Ik merk vooral dat ik ook minder boos wordt. Ik had ook veel last van slaapproblemen, ik kwam moeilijk in slaap en ik was heel druk in mijn hoofd en dat heb ik nu echt veel minder.

– Anoniem, 13 jaar –

“Ik bedank jou hartelijk voor het informatieve telefoongesprek voor tools , tips voor mij hoe ik mij kan verhouden tot mijn dochter waar hsp/hss is ontdekt en ik het soms lastig vind hier mee om te gaan, Je wil je kind beschermen, op alle fronten helpen maar weet niet precies hoe.
Jij weet precies te vertellen waar de schoen wringt tussen (niet hsp) ouder en de communicatie met de hsp/hss tiener.
Je bent empatisch, ook zeer enthousiast in je werk om een ouder als ik te informeren over de karaktereigenschap hsp/hss en waar de onderliggende problemathiek vandaan kan komen. Je hebt mij zeker weer op weg geholpen in de omgang naar mijn dochter en ik blijf je informatie volgen op de sociale media. Het is geweldig dat jij je inzet om hsp onder de aandacht te brengen, zeker bij tieners, waar de GGZ nog al eens de plank misslaat met andere diagnoses en zelf hsp niet eens aan de orde komt.
Ga door met je werk. Je bent er gedreven en goed in!”

– Karin, ouder –

“De mogelijkheid van een kennismakingsgesprek met Veerle is heel fijn omdat je als hoogsensitief mens eerst moet weten of je je op je gemak voelt. En dat voelde vanaf het eerste moment al goed. Veerle is heel gemotiveerd om je te helpen en zal ook alle moeite nemen om het traject zo persoonlijk mogelijk te maken. Ze is oprecht en heeft veel ervaring. Mijn dochter voelde zich meteen veilig bij haar.”

– Marcia, ouder –

“Veerle is een fijne vrouw om mee te praten. Dankzij haar heb ik bepaalde inzichten gekregen en ben ik meer naar mijn gevoel gaan luisteren. School gaf mij vaak stress, maar door tips en haar hulp is dit nu minder. Ook gaven de sessies met haar mij bepaalde handvaten waardoor ik nu beter om kan gaan met hoog sensitiviteit. HSP is geen vloek, maar een gave is wat Veerle zegt en door haar ben ik dit gaan geloven.”

– Lotte, 21 jaar –

“Wij als ouders van een dochter met de diagnose ADHD en kenmerken van autisme en lichte gedragsproblemen hebben jou om hulp gevraagd, voor haar om der te ondersteunen bij het beter te kunnen concentreren en focussen. Wij vinden jou een geschikte coach, omdat je weet waar je het over hebt en je kunt inleven in haar door je eigen achtergrond. Tessa had in begin van het traject moeite om te leren dat je invloed hebt op je gedachte en deze ook positief te maken, maar heeft hierdoor toch heel goed geleerd naar haar zelf te kijken en in haar zelf te geloven. Zij heeft een mooie verandering meegemaakt waardoor haar zelf vertrouwen ook een boost kreeg en ze tegen haar zelf kan zeggen als ik iets wil dan kan ik dat!!! En daar willen wij jou Veerle heel erg voor bedanken en wij zullen jou dan ook zeker aan andere aanbevelen!!!!”

– Kim –

“Veerle heeft onze dochter enorm geholpen om in te zien dat haar HSP een gave is, waar ze trots op mag zijn. Ze is er nog niet maar gaat in het vervolg traject vast weer steviger worden. Wij zijn enorm dankbaar dat Veerle op ons pad is gekomen en onze dochter zo heeft kunnen helpen. Wij zijn begonnen toen onze dochter 11 jaar was, nog op de basisschool. Wij hopen haar daarmee een stevige basis te geven voor de stap naar de middelbare.”

– Anoniem, ouder –

“Ik kwam bij Veerle in het traject omdat ik mij heel droevig voelde en ik wist niet goed hoe ik met emoties moest omgaan. Ik ervaarde veel druk op mijn schouders en ik wist niet goed hoe ik daarmee om moest gaan. Het leek mij het beste om naar iemand toe te gaan die mij kon helpen, en precies wist hoe dit is. Na 3 maanden merkte ik onwijs veel verschil. Ik had veel minder druk op mijn schouders en ik weet beter hoe ik met mijzelf kan omgaan. Ik kon goed met je over alles praten. Ik was heel rustig en de oefeningen waren ook heel fijn en rustig. Veerle bedankt!”

– Anoniem, 17 jaar –

“Veerle heeft ons heel fijn begeleid met slaaptips voor onze zoon. Ze is heel betrokken en je voelt echt dat ze met je mee denkt! Haar tips hebben bij ons zeker geholpen om met meer rust in slaap te kunnen vallen. Mochten we in de toekomst hulp nodig hebben zouden we haar absoluut weer inschakelen.”

– Anoniem, ouder –

“Echt super! Veerle heeft mij geholpen hoe ik om kan gaan met mijn hoogsensitiviteit en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

– Anoniem, 14 jaar –

“We hebben Veerle ingeschakeld omdat we graag meer handvatten wilden bij de hooggevoeligheid en leerproblemen van onze zoon. Hij heeft door zijn hooggevoeligheid moeite om in een drukke omgeving te zijn of te vertellen hoe hij zich voelt. Het wordt hem dan letterlijk teveel. Door Veerle’s begeleiding heeft hij heel goed geleerd hiermee om te gaan. Hij is heel blij dat zij hem hiermee geholpen heeft en weet nu zelf beter hoe hij met situaties moet omgaan. Ook weet hij hoe hij zichzelf kan beschermen tegen alle prikkels van buitenaf zodat hij daar minder last van heeft.”

– Saskia –

“Veerle is een lieve en geduldige coach. Ze heeft begrip en een groot inlevingsvermogen. Veerle heeft mij door een moeilijke periode heen geholpen. Ze heeft mij handvatten gegeven over de manier waarop ik met mijn hooggevoeligheid en zesde zintuig kan omgaan. Ook kan ik deze nu inzetten om anderen te helpen. Ik ben blij dat ik rust heb gevonden in mijn leven en hoofd. Ik ben Veerle erg dankbaar.”

– Anoniem, 17 jaar –

“Goede coaching voor HSP tieners, veel kennis over de kenmerken, en waardevolle tips hoe hier mee om te gaan. Ik zou je daarom zeker aanbevelen.”

– Gerdine –

“Veerle heeft mij laten inzien dat elke situatie een andere zijde heeft. Dit heeft er voor mij gezorgd dat ik veel luchtiger en positiever naar bepaalde situaties kijk. Ik ben nog steeds af en toe verbaasd hoe ik situaties nu in een ander daglicht zet en om kan draaien naar iets positiefs. Sinds mijn sessies met Veerle voel ik me veel rustiger en voelt het alsof er meer ruimte in mijn hoofd is.”

– Anoniem, 19 jaar –

“Je hebt mij heel erg geholpen met mijn probleem en zelfs ook nog met meer. Ik heb geen heimwee meer op school en ik weet meer over hoogsensitiviteit. Ik vond het een hele fijne sessie. Het heeft mij heel erg geholpen met mijn problemen.”

– Bowie, 12 jaar –

Erg fijne therapiesessies gehad! Een goed luisterend oor wie echt met je meedenkt en je probeert op de manier die voor jou het beste is je te helpen. Ik raad het zeker aan!

– Anoniem, 20 jaar –

“Super nieuw, op een goede manier. Ze leert je anders naar jezelf te kijken en ze helpt je te zien waar het vandaan komt. Omdat je niet alleen focust op hoogsensitiviteit, maar ook struggels er om heen en door dat je daar ook mee helpt gaat het soms al een stukje beter. Elke coachsessie voelt als een oprecht gesprek dan bijvoorbeeld een interview. Ze ontmoet je waar je bent op dat moment, zonder oordeel.”

– Anoniem, 16 jaar –

– Marinda, 18 jaar –