Referenties

Wat andere over mij zeggen

“Echt super! Veerle heeft mij geholpen hoe ik om kan gaan met mijn hoogsensitiviteit en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

– Anoniem –

Veerle geeft mij het vertrouwen om alles te kunnen zeggen tijdens de coachsessies. Ik weet dat Veerle nooit zou oordelen over situaties die ik haar vertel. Hierdoor durf ik over alles te praten, zelf de dingen waarbij ik mezelf beoordeel. Bij vorige therapieën was ik alleen maar bezig met de vraag ‘’wat wil de persoon voor mij horen’’. Veerle heeft hier heel snel door heen weten te prikken en ze heeft mij geleerd om vanuit mijn hart te praten/leven. Waar ik vroeger het internet afspeurde voor een antwoord wat daar niet te vinden was, heeft Veerle mij geleerd hoe ik de antwoorden binnenin mezelf kan vinden. Ik ben zeer blij en dankbaar dat ik bij Veerle terecht ben gekomen. Ik heb voor het eerst tijdens een coaching het gevoel dat het dit keer gaat lukken, en ik niet weer over een x aantal maanden vast ga lopen.

– Selma, 20 jaar –

Veerle heeft mij laten inzien dat elke situatie een andere zijde heeft. Dit heeft er voor mij gezorgd dat ik veel luchtiger en positiever naar bepaalde situaties kijk. Ik ben nog steeds af en toe verbaasd hoe ik situaties nu in een ander daglicht zet en om kan draaien naar iets positiefs. Sinds mijn sessies met Veerle voel ik me veel rustiger en voelt het alsof er meer ruimte in mijn hoofd is.

– Anoniem –

Toen ik mijn traject begon, had ik één vraag. Nu een paar maanden later heb ik meer gekregen dan ik had kunnen dromen. Ze weet altijd precies wat ze moet zeggen om mij te helpen. Na de sessies was ik altijd ontzettend rustig, nu heb ik het gevoel dat ik dat zelf kan vasthouden. Zij heeft mij dat vertrouwen gegeven. Ik kan nu beter overweg met mijn hooggevoeligheid en de rest, die gevolg zijn van tot rust komen en mijn gevoel vertrouwen. Ik voel mij nu in balans en ik heb mijn innerlijke licht en kracht gevonden. Ik gun iedereen die het nodig heeft haar licht om jouw verder te helpen op jouw reis.

– Annika, 16 jaar-

Veerle is een lieve, rustige, warme en begripvolle persoonlijkheid. Onze 16-jarige dochter kwam bij Veerle voor ondersteuning en begeleiding bij haar overbelastingsklachten. Veerle luisterde goed en aandachtige naar mijn dochter tijdens de gesprekken die werden gevoerd. De handvatten en meditatieve oefeningen die Veerle bood, waren zeer bruikbaar.

– Saskia –

Het was een intensief en leuk traject, wij hebben als ouders geleerd, hoe ons kind werkt en wat zij nodig heeft in de opvoeding.

Top gedaan.

– Sylvia –

“Wij als ouders van een dochter met de diagnose ADHD en kenmerken van autisme en lichte gedragsproblemen hebben jou om hulp gevraagd, voor haar om der te ondersteunen bij het beter te kunnen concentreren en focussen. Wij vinden jou een geschikte coach, omdat je weet waar je het over hebt en je kunt inleven in haar door je eigen achtergrond. Tessa had in begin van het traject moeite om te leren dat je invloed hebt op je gedachte en deze ook positief te maken, maar heeft hierdoor toch heel goed geleerd naar haar zelf te kijken en in haar zelf te geloven. Zij heeft een mooie verandering meegemaakt waardoor haar zelf vertrouwen ook een boost kreeg en ze tegen haar zelf kan zeggen als ik iets wil dan kan ik dat!!! En daar willen wij jou Veerle heel erg voor bedanken en wij zullen jou dan ook zeker aan andere aanbevelen!!!!”

– Kim –

“Veerle heeft mij laten inzien dat elke situatie een andere zijde heeft. Dit heeft er voor mij gezorgd dat ik veel luchtiger en positiever naar bepaalde situaties kijk. Ik ben nog steeds af en toe verbaasd hoe ik situaties nu in een ander daglicht zet en om kan draaien naar iets positiefs. Sinds mijn sessies met Veerle voel ik me veel rustiger en voelt het alsof er meer ruimte in mijn hoofd is.”

– Anoniem –

“Veerle is een rustige vrouw, die alle tijd voor je neemt en ervoor zorgt dat je je snel op je gemak voelt. Al tijden volgde ik haar blog, niet wetende dat dit Veerkracht was. Totdat mijn moeder me iets liet lezen over hooggevoeligheid. Ik legde de link en ik kwam in contact met Veerle. Het klikte meteen en met ieder consult werd ik steeds wijzer. Ik kan nu vragen als ‘Waarom ben ik zo?’, ‘Wat is hooggevoelig en wat betekent dit voor mij?’ en ‘Waarom dit en waarom dat’ voor mezelf beantwoorden. Ook sta ik sterker in het leven en ben ik zekerder van mijn zaak geworden. Veerle laat je zelf goed nadenken en helpt je daarna bij de vragen en dingen die je moeilijk vindt. De meditaties vind ik heerlijk. Eventjes een moment voor mezelf en een LEEG hoofd zonder gedachten en beelden.”

– Marinda, 18 jaar –

“We hebben Veerle ingeschakeld omdat we graag meer handvatten wilden bij de hooggevoeligheid en leerproblemen van onze zoon. Hij heeft door zijn hooggevoeligheid moeite om in een drukke omgeving te zijn of te vertellen hoe hij zich voelt. Het wordt hem dan letterlijk teveel. Door Veerle’s begeleiding heeft hij heel goed geleerd hiermee om te gaan. Hij is heel blij dat zij hem hiermee geholpen heeft en weet nu zelf beter hoe hij met situaties moet omgaan. Ook weet hij hoe hij zichzelf kan beschermen tegen alle prikkels van buitenaf zodat hij daar minder last van heeft.”

– Saskia –

Veerle is een erg wijs en medelevend mens. Erg fijn om coaching van haar te volgen ze heeft het geduld en een bepaalde aanstekelijke rust waardoor je je na iedere sessie een stuk beter voelt. Coaching onder haar is een verhelderende ervaring.

– Patricia, 18 jaar –

Veerle is echt een top vrouw en heeft mij ontzettend geholpen om beter met mijn hooggevoeligheid om te gaan. Zeker een aanrader! Ze gaf me een goed gevoel, luistert oor en een helpende hand.

– Quinty, 18 jaar –

Veerle is zelf een hele open lieve jonge vrouw die juist door haar eigen ervaring en daarnaast opleiding goed weet hoe zij kinderen en pubers, volwassenen zelfs ouders die hooggevoelig zijn heel goed kan begeleiden. Daarnaast legt ze heel veel dingen ook heel goed uit, en naast de hsp coaching helpt Veerle met andere dingen je als ouder ook op weg.

– Marjolein –