Referenties

Wat anderen over mij zeggen

“Je hebt mij heel erg geholpen met mijn probleem en zelfs ook nog met meer. Ik heb geen heimwee meer op school en ik weet meer over hoogsensitiviteit. Ik vond het een hele fijne sessie. Het heeft mij heel erg geholpen met mijn problemen.”

– Bowie Lampe, 12 jaar –

“Echt super! Veerle heeft mij geholpen hoe ik om kan gaan met mijn hoogsensitiviteit en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

– Anoniem –

“We hebben Veerle ingeschakeld omdat we graag meer handvatten wilden bij de hooggevoeligheid en leerproblemen van onze zoon. Hij heeft door zijn hooggevoeligheid moeite om in een drukke omgeving te zijn of te vertellen hoe hij zich voelt. Het wordt hem dan letterlijk teveel. Door Veerle’s begeleiding heeft hij heel goed geleerd hiermee om te gaan. Hij is heel blij dat zij hem hiermee geholpen heeft en weet nu zelf beter hoe hij met situaties moet omgaan. Ook weet hij hoe hij zichzelf kan beschermen tegen alle prikkels van buitenaf zodat hij daar minder last van heeft.”

– Saskia –

– Marinda, 18 jaar –

“Wij als ouders van een dochter met de diagnose ADHD en kenmerken van autisme en lichte gedragsproblemen hebben jou om hulp gevraagd, voor haar om der te ondersteunen bij het beter te kunnen concentreren en focussen. Wij vinden jou een geschikte coach, omdat je weet waar je het over hebt en je kunt inleven in haar door je eigen achtergrond. Tessa had in begin van het traject moeite om te leren dat je invloed hebt op je gedachte en deze ook positief te maken, maar heeft hierdoor toch heel goed geleerd naar haar zelf te kijken en in haar zelf te geloven. Zij heeft een mooie verandering meegemaakt waardoor haar zelf vertrouwen ook een boost kreeg en ze tegen haar zelf kan zeggen als ik iets wil dan kan ik dat!!! En daar willen wij jou Veerle heel erg voor bedanken en wij zullen jou dan ook zeker aan andere aanbevelen!!!!”

– Kim –

“Veerle heeft mij laten inzien dat elke situatie een andere zijde heeft. Dit heeft er voor mij gezorgd dat ik veel luchtiger en positiever naar bepaalde situaties kijk. Ik ben nog steeds af en toe verbaasd hoe ik situaties nu in een ander daglicht zet en om kan draaien naar iets positiefs. Sinds mijn sessies met Veerle voel ik me veel rustiger en voelt het alsof er meer ruimte in mijn hoofd is.”

– Anoniem –

Erg fijne therapiesessies gehad! Een goed luisterend oor wie echt met je meedenkt en je probeert op de manier die voor jou het beste is je te helpen. Ik raad het zeker aan!

– Anoniem –

“Veerle is een lieve en geduldige coach. Ze heeft begrip en een groot inlevingsvermogen. Veerle heeft mij door een moeilijke periode heen geholpen. Ze heeft mij handvatten gegeven over de manier waarop ik met mijn hooggevoeligheid en zesde zintuig kan omgaan. Ook kan ik deze nu inzetten om anderen te helpen. Ik ben blij dat ik rust heb gevonden in mijn leven en hoofd. Ik ben Veerle erg dankbaar.”

– Anoniem –