Master in je hoogsensitiviteit zowel voor ouder als tiener

Het enige dat we niet kunnen vermeerderen in het leven is tijd.
Dus waar wacht je nu nog op? Ontdek het 1:1 VIP traject.

Herken je dit bij je tiener?

Je tiener komt moe thuis na een schooldag. Je ziet dat hij/zij geen energie meer heeft om huiswerk te maken of andere leuke dingen te doen. Je cirkelt als ouder voorzichtig om hem/haar heen, om confrontaties te voorkomen, want je wilt de sfeer toch leuk houden!

Je ziet bij je tiener dat hij/zij erg veel stress ervaart wanneer er een toets week aankomt. Je ziet dat hij/zij prikkelbaarder is, meer afzondert en steeds meer in zichzelf gekeerd raakt. Je wilt graag helpen waardoor je tiener niet zoveel stress ervaart, maar je weet niet hoe?

Je weet van HSP af ( hooggevoeligheid) en je herkent veel in je eigen tiener. Het is fijn om antwoorden te vinden, maar ergens ben je bang dat de middelbare school te veel wordt. Je ziet dat hij/zij erg onzeker is en het gevoel hebt dat hij/zij te veel last op haar schouders draagt.

Je ziet bij je tiener dat hij/zij erg perfectionistisch is in het gedrag. Wanneer jij als ouder om hulp vraagt bij een taak, zie je dat hij/zij het graag goed wil doen. Je tiener is lang bezig met de taak om het af te maken. Je ziet dat het hem/haar onzeker maakt.

Je ziet dat de emoties hoog zitten bij je tiener, waardoor hij/zij vaker huilt en vaker boos is. Er is weinig nodig waardoor hij/zij zo emotioneel raakt. Je ziet dat hij/zij niet lekker in zijn/haar vel zit en je weet eigenlijk niet precies waarom. Wat je wel ziet, is dat hij/zij het niet zo langer volhoudt.

Je ziet dat je tiener erg gevoelig is voor de stemmingen in huis. Je hebt als ouder meerdere benaderingen geprobeerd maar het lijkt allemaal niet te helpen. Je verlangt als ouder, dat jij je tiener weer ziet stralen en een onbezorgde tiener zal zijn. Want het is overigens een van de mooiste fases van het leven! Je wilt graag zelf helpen, maar er is nu toch misschien externe hulp nodig.

Je hebt vast al vaker gehoord van HSP
(Hoogsensitiviteit) en je herkent je tiener hier ook wel in.

 • Je tiener pikt snel emoties uit je omgeving op
 • Je tiener kan lang blijven zitten met iets dat er is gebeurd en gaan twijfelen aan zichzelf
 • Je tiener is regelmatig overprikkeld
 • Je tiener heeft veel last van perfectionisme, wilt alles goed doen
 • Je tiener piekert veel

“We overschatten wat we kunnen doen in een dag, en we onderschatten wat we kunnen bereiken in 3 maanden.”

Hoe zal het voor jou zijn als ouder?

Je tiener na een dag school thuiskomt en blijkt energie over te houden. Je hoeft als ouder niet meer om je kind heen te lopen. Want de sfeer is prettig, waardoor er zelfs humor kan plaatsvinden!

Wanneer de toets week eraan komt, zie jij dat je tiener veel minder stress ervaart. De toets week geeft altijd een gezonde spanning, maar dit neemt niet meer de overhand bij je tiener. Waardoor je ziet dat hij/zij veel minder prikkelbaarder is en zich minder afzondert.

Je ziet dat je tiener minder onzeker is waardoor hij/zij ook de lasten van de schouders kan afschudden en in zijn/haar eigen kracht komt te staan.

Wanneer jij om hulp vraagt aan je tiener, zie je dat hij/zij niet meer zolang bezig is om zijn/haar taak af te maken. Je ziet dat hij/zij de taak nog steeds goed wil doen, maar de perfectionisme niet de overhand neemt. Waardoor hij/zij minder onzeker is.

Je tiener weet om te gaan met haar emoties. Hij/zij kan emoties meer filteren, waardoor het niet allemaal tegelijk binnenkomt. Hij/zij kan er over praten, wat er in hem/haar omgaat. Je ziet dat het lontje langer is. Waardoor de sfeer ongedwongen is.

Je tiener blijft gevoelig voor stemmingen, maar weet hierover te praten en deze signalen te neutraliseren. Je ziet dat hij/zij weer straalt als tiener en de tiener die geniet van het leven!

In het persoonlijk coaching traject begeleid ik je tiener in 3 maanden tijd om te gaan met zijn/haar HSP (hooggevoeligheid)!

1:1 VIP traject

Wat betekent dit concreet?

 • 7 uur persoonlijke coaching met je tiener (maximaal 4 maanden)
 • Praktische tips en oefeningen die direct toepasbaar zijn.
 • Extra begeleiding tussen de sessies door, ook voor jou als ouder.
 • Gratis meditatie om je af te sluiten van de prikkels
 • Eventueel schoolgesprekken mogelijk
 • BONUS: De training voor ouder en tiener “master in je hoogsensitiviteit”. 7 modules die jullie leven compleet zal veranderen. Ter waarde van 1000 euro!

Resultaat van met mij werken:

Ik leer je tiener hoe hij/zij controle krijgt en eigen energie overhoudt. Na een schooldag voelt hij/zij niet meer zo uitgeblust dat hij/zij eigenlijk niks meer wil of kunt. Je hoeft als ouder niet langer om hem/haar heen te draaien om de sfeer gemoedelijk te houden. Confrontaties zullen op zijn tijd komen maar het neemt niet meer de dagelijkse overhand.

Ik leer je tiener om, om te gaan met de stress die een toetsweek met zich meebrengt. Gezonde spanning en stress, zorgt ervoor dat je presteert en is zeker niet verkeerd. Maar je tiener weet hoe de stress niet meer de overhand neemt. Waardoor hij/zij veel minder prikkelbaarder is, en zich niet meer terugtrekt naar zijn/haar kamer.

Je tiener leert om te gaan hoe het is dat je HSP bent en dit als positief eigenschap kan bekijken. Hij/zij leert de lasten van de schouders af te glijden, waardoor het leven er ineens een stuk rooskleuriger eruitziet!

Ik leer je tiener om perfectionisme op een andere manier te bekijken en hoe je ermee kan omgaan. Perfectionisme blijft een eigenschap die hebt als je HSP bent, maar wanneer je een taak doet, kan je tiener richten op een taak waardoor hij/zij niet meer zo lang bezig is en hem/haar onzekerheid niet meer aan de oppervlakte komt.

Ik leer je tiener om zijn/haar emoties te filteren. Emoties hoort bij het mens zijn, en zijn ook goed! Juist om ze te laten zien. Alleen je tiener weet deze emoties te neutraliseren, waardoor hij/zij erover kan praten en de sfeer ongedwongen blijft.

Ik leer je tiener hoe hij/zij kan omgaan met de stemmingen van anderen en zich hiervoor kan afsluiten. Waardoor hij/zij de onbezorgde tiener is en je hem/haar weer ziet stralen! Want dat is tenslotte wat je wilt. Het beste voor je kind! Dat ze als ieder ander straalt in de fase van zijn/haar leven.

De investering hiervoor komt neer op slechts 700 euro inclusief btw
Je kunt ook in twee termijnen betalen van 400 euro inclusief btw.

* Alle gesprekken vinden plaats via Zoom

Wie ben ik?

 

Hi, ik ben Veerle. Na een niet-makkelijke jeugd ben ik een opleiding gaan volgen tot verpleegkundige. Maar al snel merkte ik dat ik hierin de vrijheid miste. Ik ben een Manifestor in Human Design, dus echt iemand die vrijheid nodig heeft en haar creativiteit en grenzeloos denken en dromen kwijt moet kunnen.
In 2016 ben ik gaan ondernemen. Na een aantal jaren lopen aanmodderen wilde ik het ‘goed’ aanpakken. Ik had toen binnen 6 maanden een goedlopend bedrijf, maar dat ging ten koste van mijzelf. Ik was helemaal op, ontzettend moe en ik ging steeds over mijn eigen grenzen heen.
Ik ben weer als verpleegkundige gaan werken, en daar kwam ik eigenlijk vrij snel weer tot dezelfde conclusie; ik kan hier niet mijn talent in kwijt en ik mis de vrijheid om te doen wat ik wil.
Dus in 2023 heb ik de draad van het ondernemerschap weer opgepakt. Maar nu totaal anders. Namelijk op mijn manier, met respect voor mijn grenzen en energie. En ondertussen mijn grote droom waarmakend; weg uit Nederland en de hele wereld over reizen, terwijl ik anderen help om ook hun grote droom, om te gaan met hoogsensitiviteit als gave!

Spreek ik jou snel over jouw grote droom?

Wat anderen zeggen…

‘’Ik heb Veerle steeds opnieuw mogen ontmoeten op mijn werk. We hebben flink wat spirituele en actuele onderwerpen besproken samen, we hebben onze zorgen gewisseld en we kwamen keer op keer tot mooie en afsluitende conclusies die mij hebben doen groeien of die ik nodig had om nogmaals van iemand te horen. Ze staat open voor jouw verhaal en is enorm bemoedigend. Ze geeft steun daar waar je kan aangeven het nodig te hebben. Het voelt als spreken met een goede vriendin die levenswijs is en waar je terecht kan met vragen die je dwarszitten. Iemand waarmee ik het in ieder geval erg goed kan vinden; zo een mens kom je niet zomaar tegen, dat staat vast. En ze is ook nog eens ontzettend lief!’’

– Anna

‘’Veerle is een erg wijs en medelevend mens. Erg fijn om coaching van haar te volgen ze heeft het geduld en een bepaalde aanstekelijke rust waardoor je je na iedere sessie een stuk beter voelt. Coaching onder haar is een verhelderende ervaring.

– Patricia

‘’Veerle staat in haar kracht. Veerle is wijs, betrokken en doortastend. Ze heeft een hele prettige energie en uitstraling. Haar manier van werken is intuitief en ze raakt daarmee de essentie. Ik heb haar ervaren als een inspirerende, moedige vrouw die vol in het leven staat. Ze is open en begeleid op een zachte, maar zelfverzekerde, proactieve manier.‘’

– Pauline Micola von Furstenrecht

‘’Toen ik begon met de sessies van Veerle vond ik het gelijk al makkelijk om met haar te communiceren, ze is erg meelevend en geeft ook goed advies. Door haar hulp kan ik nu veel beter omgaan met mijn HSP, en weet ik wat ik kan doen als ik merk dat alles me te veel wordt. Ik ben hier erg dankbaar voor aangezien dit mij in het dagelijks leven erg helpt.”

 

– Bloem

‘’Toen ik mijn traject begon, had ik één vraag. Nu een paar maanden later heb ik meer gekregen dan ik had kunnen dromen. Ze weet altijd precies wat ze moet zeggen om mij te helpen. Na de sessies was ik altijd ontzettend rustig, nu heb ik het gevoel dat ik dat zelf kan vasthouden. Zij heeft mij dat vertrouwen gegeven. Ik kan nu beter overweg met mijn hooggevoeligheid en de rest, die gevolg zijn van tot rust komen en mijn gevoel vertrouwen. Ik voel mij nu in balans en ik heb mijn innerlijke licht en kracht gevonden. Ik gun iedereen die het nodig heeft haar licht om jouw verder te helpen op jouw reis.


When I started my journey, I had one question. Now a few months later I have gotten more than I could have ever dreamed of. She always knows exactly what to say, to help me. After the sessions I was always very calm, now I have the feeling that I can keep that feeling myself. She has given me that confidence. I am now able deal better with my high sensitivity and the rest, which are the result of unwinding and trusting my feelings. I feel balanced and I have found my inner light and strength. I grant her light to everyone who needs it to help you on your journey
’’

-Annika

Meest gestelde vragen

Ik weet niet zeker of mijn tiener hoogsensitief is, is dit dan wel een geschikt traject?

Jazeker! Tijdens het intakegesprek, ga ik uitgebreid in gesprek met jullie of je tiener om te kijken of er sprake is van het hoogsensitief temperament. 

Wordt de coaching vergoed?

Nee, ik heb daar heel bewust voor gekozen, omdat ik voor 200% resultaat ga, en dat kan niet als ik in een hokje moet passen. 😉 

Vaak wordt het wel vergoed door je werkgever, vraag hierin naar de mogelijkheden.

Kan ik de sessies zelf inboeken?

Jazeker, je krijg een online agenda tot je beschikking, waar je de sessies zelf kan gaan inplannen

Krijg ik als ouder ook begeleiding?

Jazeker, juist! Vaak is het een wisselwerking tussen ouder en tiener. Dat betekent dat het belangrijk is dat jij en je tiener op een lijn zitten om het gewenste resultaat te krijgen.

Hoe effectief is begeleiding met Zoom?

Na +100 klanten te hebben begeleid en grotendeels via zoom, is online net zo effectief is als in de praktijk bewezen.