Welkom bij dé gamechanger
van jullie leven

Ben jij er klaar om de verandering te brengen in je gezin? Om je tiener daadwerkelijk te kunnen helpen?

Herken je dit bij je tiener?

Ze komt moe thuis na een schooldag. Je ziet dat ze geen energie meer heeft om huiswerk te maken of andere leuke dingen te doen. Je cirkelt als ouder voorzichtig om haar heen, om confrontaties te voorkomen, want je wilt de sfeer toch leuk houden!

 

Je ziet dat ze erg veel stress ervaart wanneer er een toets week aankomt. Ze is prikkelbaarder, zondert zicht meer af en raakt steeds meer in zichzelf gekeerd.  Je wilt haar graag helpen en haar stress wegnemen, maar je weet niet hoe?

 

Je weet wel iets van HSP (hoogsensitief) en herkent veel ervan in je eigen tiener. Maar ergens ben je bang dat de middelbare school te veel voor haar wordt. Je ziet dat ze erg onzeker is en je hebt het gevoel dat ze een te grote last op haar schouders draagt.

 

Ze is erg perfectionistisch is in haar gedrag. Wanneer jij haar om hulp vraagt bij een taak, zie je dat ze het graag goed wil doen. Ze is lang bezig met haar taak om het af te maken en je ziet dat het haar onzeker maakt.

 

Je ziet dat de emoties regelmatig hoog zitten waardoor ze regelmatig huilt en vaak boos is. Er is weinig voor nodig haar emotioneel te krijgen, je ziet dat ze niet lekker in haar vel zit en je weet eigenlijk niet precies waarom. Wat je wel ziet, is dat ze het niet zo langer volhoudt.

 

Ze is erg gevoelig voor de stemming in huis. Je hebt meerdere benaderingen geprobeerd maar het lijkt allemaal niet te helpen. Je verlangt ernaar haar weer te zien stralen en een onbezorgde tiener te zijn. Want het zou één van de mooiste fases van haar leven moeten zijn! Je wilt haar graag zelf helpen, maar er is toch misschien hulp van een expert nodig.

Hoe zou het voor jou zijn als?

Je dochter na een dag school thuiskomt en energie over blijkt te houden. Je hoeft als ouder niet meer om haar heen te lopen want de sfeer is prettig en er wordt zelfs weer regelmatig gelachen!

 

Wanneer de toets week eraan komt, zie jij dat je dochter veel minder stress ervaart. De toets week geeft altijd een gezonde spanning, maar dit neemt niet meer de overhand. Ze is veel minder prikkelbaar en zondert zich minder af.

 

De middelbareschooltijd van je dochter een tijd is waar ze met plezier op terug zal kijken. Natuurlijk zal ze ervoor moeten werken maar het hoeft geen zware last voor haar te zijn.

 

Wanneer jij om hulp vraagt, zie je dat ze niet meer zolang bezig is om haar taak af te maken. Ze wil het nog steeds goed doen, maar perfectionisme neemt niet meer de overhand.

 

Je dochter weet om te gaan met haar emoties. Ze geleerd heeft haar emoties meer te filteren waardoor het niet allemaal tegelijk binnenkomt. Ze kan ook beter praten over wat er in haar omgaat, haar lontje is langer en de sfeer thuis is weer ongedwongen.

 

Je dochter blijft gevoelig voor stemmingen, maar weet hierover te praten en deze signalen te neutraliseren. Je ziet dat ze weer straalt als tiener en de tiener die geniet van het leven!

hsp coach

Het resultaat van met mij werken:

Ik leer je dochter hoe ze controle krijgt en houdt over haar eigen energie. Na een schooldag voel ze niet meer zo uitgeblust dat ze eigenlijk niks meer wil of kan. Je hoeft als ouder niet langer om haar heen te draaien om de sfeer gemoedelijk te houden.

Ik leer je dochter om om te gaan met de spanning die een toets week met zich meebrengt. Gezonde spanning zorgt ervoor dat je presteert en is zeker niet verkeerd. Ze leert hiermee om te gaan zodat stress niet meer de overhand neemt.

Je dochter met plezier naar school gaat. Ze kan goed omgaan met de werkdruk die school met zich meebrengt en trekt op tijd aan de bel als het teveel wordt.

Ik leer je dochter om haar perfectionisme op een andere manier te bekijken en ermee om te gaan. Perfectionisme blijft een eigenschap die hoort bij HSP, maar wanneer je een taak doet, kan je dochter richten op een taak waardoor ze niet meer zo lang bezig is. En haar energie kan gebruiken voor andere taken.

Ik leer je dochter om met haar emoties om te gaan. Emoties hoort bij het mens zijn, en zijn ook goed! Juist om ze te laten zien. Alleen je dochter weet deze emoties te erkennen. Waardoor ze er over kan praten en de sfeer ongedwongen blijft.

Ik leer je dochter hoe om te gaan met de stemmingen van anderen en zich hiervoor deels af te sluiten zodat ze er niet langer door wordt beïnvloed. Hierdoor kan ze meer een onbezorgde tiener zijn en zie je haar weer stralen! Want dat is tenslotte wat je wilt, het beste voor je kind!

In het persoonlijk coaching traject begeleid ik je tiener 4 maanden en leer haar om te gaan met haar HSP (hoogsensitiviteit)! En jou als ouder geef ik ook onwijs veel praktische tips en tools waarin jij leert hoe jij je tiener het beste kan begeleiden met haar hoogsensitiviteit. 

 

 Persoonlijk traject: Ontdek de ware veerkracht in jullie gezin.
Neem de stap om eindelijk de rust, vrijheid en geluk te ervaren

Dé Gamechanger van je leven | 3 maanden toegewijde ondersteuning | Slechts €950,- Of in 3 termijnen € 350,-

Een greep uit wat je gaat leren:

Ontdek jouw ware veerkracht in jullie gezin is geen ‘gewoon’ programma; het is een meeslepende, levensveranderende ervaring die zorgt voor zelfontdekking en kracht zowel bij jou als je tiener. Ben je er klaar voor om het hef in eigen handen te nemen? De gamechanger van jullie leven? Zonder trucjes maar daadwerkelijke tools doe jouw en je tiener helpen?  🚀

Start : Gratis kennismakingsgesprek

Ik vind het belangrijk dat er een wederzijdse klik is tussen jouw/ je tiener en mij. Daarom starten we uitgebreid met een gratis kennismakingsgesprek.

Trainingsprogramma
 • 6 uur persoonlijke coaching (maximaal 4 maanden). Dit mag zowel met je kind zijn als met jou of beide.
 • Praktische tips en oefeningen die direct toepasbaar zijn.
 • Extra begeleiding tussen de sessies door zowel app als mail contact.
Onbeperkte app en e-mail ondersteuning

Je kunt mij altijd mij mailen en appen  bij eventuele vragen.  Ook mag je tiener mij altijd bij vragen een berichtje sturen gedurende 4 maanden.

Wie is Veerle?

Mijn naam is Veerle Wagenaar en ik begrijp jouw reis. Ik heb, net als jij, gestaan waar jij nu staat. Ik weet hoe het voelt om je anders te voelen en jezelf continu af te vragen of anderen je wel accepteren. Maar ik heb ontdekt hoe je van sensitiviteit een kracht maakt. En ik ga jou helpen dat ook te ontdekken, zodat jij diezelfde stap zet naar jouw ware zelf. Lees hier meer over mij.

veerle wagenaar psycholoog

Ervaringen van anderen

‘’Veerle heeft passie voor haar inzichten, en doet dit vanuit haar hart. Ze wil graag mensen helpen, en zien bloeien zoals zij dat ook doet. Neem een kijkje op haar insta, en zie meer. Door bepaalde inzichten, ben ik ook over bepaalde dingen anders gaan denken, dat heeft mij enorm geholpen.‘’

– Cindy

‘’Ik vond het heel fijn om met Veerle samen te werken. Ze heeft me heel goed en stap voor stap begeleid in het leren omgaan met mijn hsp. De oefeningen die ze mij gaf helpen heel goed. Ze kon me ook goed uitleggen wat alles was en wat dit betekend voor alles dat ik doe. Ik vond het ook heel fijn dat ik haar met alle vragen tussendoor kon appen en ook nu mijn sessies klaar zijn mag haar altijd nog appen als er wat is. Ik kon ook heel goed met haar praten, ik voelde echt dat ze me begreep en naar me luisterde.‘’

– Fenne

‘’Veerle is een lieve therapeut en tegelijkertijd doortastend en krachtig. Iemand die het beste in je naar boven wil halen en me motiveert om ook het beste uit mezelf te halen door net dat stapje extra te zetten. Ik krijg fijne praktische handvatten waar ik mee verder kan. Bij elk gesprek laat ze merken hoe zeer ze gelooft in me en dat geeft me telkens weer een goed gevoel.
Dankjewel lieve Veerle!‘’

– Anke

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt dit programma van alle andere therapieën ?

Ontdek de ware veerkracht in jullie gezin is niet zomaar een programma; het is een transformerende reis van zelfontdekking en empowerment. Deze ervaring gaat dieper dan oppervlakkige technieken en het helpt je je ware potentieel te ontdekken en je sensitiviteit om te zetten in kracht. Anders dan veel andere programma’s biedt ontdek jouw ware veerkracht in jullie gezin een grondige en meeslepende aanpak die individuele begeleiding, diepgaande inzichten en praktische strategieën combineert, specifiek afgestemd op jullie.

  Hoe weet ik of dit traject geschikt is voor mij?

  Als je de uitdagingen van hoogsensitiviteit herkent in jou en je tiener en klaar bent om je sensitiviteit te omarmen als een bron van kracht, dan is dit programma op jullie lijf geschreven. Daarnaast zijn jullie bereid om drie maanden lang te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij je openstaat voor nieuwe tools die jullie leven drastisch zullen veranderen.

   Ik heb al verschillende strategieën geprobeerd, maar ik zie telkens mijn tiener terug vallen in oude patronen. Waarom gaat dit programma anders zijn?

   Ik zie het zo vaak: tieners en ouders die in het verleden verschillende therapieën hebben geprobeerd en toch telkens weer merken dat ze oude patronen maar moeilijk kunnen doorbreken. Ontdek de ware veerkracht in jullie gezin gaat over echte transformatie dat meer is dan oppervlakkige technieken. Door middel van persoonlijke sessies én voortdurende ondersteuning pakken we met dit programma de kern van je uitdagingen aan! Vanuit een therapie dat echt werkt bij hoogsensitieve tieners, en nee, dat zijn geen aangeleerde trucjes. 😉

   Kun je meer vertellen over de persoonlijke begeleiding en ondersteuning?

   Natuurlijk De reis begint met een kennismakingsgesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is. Als jullie beide voelen ‘ja’ dit is het! Dan startte we met het traject. Om de twee weken is er een zoomsessie van 45 minuten. Ik hoor je misschien al denken of zoom net zo effectief is als in de praktijk? Geloof me, dat is het! Daarnaast stuur ik na elke sessie jou een mailtje met wat we hebben besproken, ( altijd in overleg met je tiener). Daarnaast geef ik ook eventuele tips mee. Daarnaast is er onbeperkte app- en e-mailondersteuning, zodat je op elk moment vragen kunt stellen, successen kunt delen of simpelweg dat extra steuntje in de rug kunt vragen.

   Daarnaast krijg jij ook als ouder toegang ‘Ontdek jouw ware veerkracht met je hoogsensitiviteit’. Wat meer inzichten geeft over wat het hoogsensitief temperament is maar ook welke veranderingen jij vandaag al kunt implementeren waardoor jij je tiener kunt helpen. 

   Hoe weet ik zeker dat dit programma de gewenste veranderingen in mijn leven zal brengen?

   Ontdek de ware veerkracht in jullie gezin is een uitgebreid en zorgvuldig ontworpen programma met bewezen methoden om hoogsensitieve personen te versterken. Door zelfontdekking, op maat gemaakte begeleiding en concrete strategieën te combineren, bereiken we diepgaande veranderingen. Maar wat wel belangrijk is om te beseffen: succes hangt ook af van jouw toewijding en bereidheid om verandering te omarmen. Ik zal gedurende het hele traject je begeleider zijn, je ondersteunen en begeleiden, maar jouw actieve deelname en toewijding zijn van essentieel belang om de gewenste transformatie te realiseren.