Intake kinderen hooggevoelig

Na de intake met de ouders, volgt een sessie met alleen het kind. Voor mijn werkwijze bij kinderen werk ik tijdens de sessies volgens de pop-talk methode. Deze methode helpt kinderen om situaties te visualiseren, waardoor het makkelijker wordt om hun emoties te delen. Door gebruik te maken van Playmobil en Duplo poppetje samen met je kind, breng ik de situatie in kaart. Door het in kaart brengen van de situatie wordt de belevingswereld van je kind wordt helder en wordt het duidelijk wat je kind ervaart. Vaak weten kinderen zelf al een oplossing voor hun gevoel, ook dat gaan we visueel in kaart brengen.

De kosten

De prijs (€109,95) is als volgt opgebouwd: het intakegesprek, de eerste sessie en het emotiedagboek (à €24,95). Het emotiedagboek krijg je bij de intake erbij. Dit is een dagboek die ik zelf heb ontwikkeld vanuit mijn eigen ervaring. Het is een tool voor kinderen om emoties te herkennen, erkennen en er bewust van te worden (informatie over het emotiedagboek). Ook is het mogelijk om alleen het intakegesprek en de eerste sessie te boeken voor € 85,-.

Sessies kinderen

Tijdens de sessies bied ik handvatten, waardoor je kind zich beter kan uiten en zelfverzekerder wordt. Het is belangrijk om een luisterend oor te bieden, waardoor je kind zich begrepen en gehoord voelt.

Kinderen met een zesde zintuig

Na de intake met de ouders, volgt een sessie met alleen het kind. Door mijn werkwijze voor kinderen met een zesde zintuig leer ik ze om op een andere manier te kijken naar de wezens die zij zien en dat zij er niet angstig voor hoeven te zijn. Zelf voel ik energieën en zie ik wezens , die eventueel er voor anderen niet zijn, kan ik goed anticiperen op datgene wat je kind ervaart. Gevoelens van angst of onbegrip kan ik wegnemen bij je kind. Daarnaast leren kinderen met de handvatten die ik ze aanreik, hoe ze met hun gave kunnen omgaan, waardoor ze weer goed slapen ’s nachts en niet meer bang zijn.

Na ieder consult bespreek ik de situatie met de ouders, welke oplossingen het kind heeft aangegeven en wat er in zijn of haar belevingswereld voorkomt.

Afspraak maken?

Direct een afspraak maken? Via de onderstaande button vind je mijn contactgegevens om te mailen, bellen of Whatsappen.

Praktijkruimte Coaching Veerkracht

Locatie & reiskosten

Een consult met kinderen kan in mijn praktijk plaatsvinden of ik kan naar jullie toekomen. Afhankelijk van de hulpvraag en jullie voorkeur. Hiervoor breng ik 0,19 euro per km aan reiskosten in rekening. Vanaf een straal van >30 km rondom Alkmaar breng ik 40 procent van mijn uurtarief aan reistijd in rekening.