Intake kinderen

Na de intake met de ouders, volgt een sessie met alleen het kind zelf. Tijdens deze sessie werk ik volgens de pop-talk methode. Dit is een manier om situaties voor het kind te visualiseren, waardoor het makkelijker wordt om emoties te delen. Dat doe ik door samen met je kind door gebruik te maken van Playmobil en duplo poppetjes om de situatie in kaart te brengen. Door het in kaart brengen van de situatie wordt de belevingswereld van je kind wordt helder en wordt het duidelijk wat je kind ervaart. Vaak weten kinderen zelf al een oplossing voor hun gevoel, ook dat gaan we visueel in kaart brengen. Bij de prijs van het intakegesprek is het emotiedagboek inbegrepen à €85,-. Dit is een dagboek dat ik zelf heb ontwikkeld vanuit mijn eigen ervaring. Het is een tool voor kinderen om emoties te herkennen, erkennen en er bewust van te worden (klik hier voor meer info over het emotiedagboek).

Tijdens de sessies bied ik handvatten, waardoor je kind zich beter kan uiten en zelfverzekerder wordt. Het is belangrijk om een luisterend oor te bieden, waardoor je kind zich begrepen en gehoord voelt.

Kinderen met een zesde zintuig leer ik om op een andere manier te kijken naar de wezens die zij zien en dat zij er niet angstig voor hoeven te zijn. Omdat ik zelf ook energieën voel en wezens zie, die er voor anderen niet zijn, kan ik goed anticiperen op datgene wat je kind ervaart. Gevoelens van angst of onbegrip kan ik wegnemen. De kinderen leren met de aangereikte handvatten hoe ze met hun gave om kunnen gaan, waardoor ze weer goed slapen ’s nachts en niet meer bang zijn. 

Na ieder consult bespreek ik de situatie met de ouders, welke oplossingen het kind heeft aangegeven en wat er in zijn of haar belevingswereld voorkomt.

Direct een afspraak maken? Via de onderstaande button vind je mijn contactgegevens om te mailen, bellen of Whatsappen.

Praktijkruimte Coaching Veerkracht

Locatie & reiskosten

Een consult met kinderen kan in mijn praktijk plaatsvinden of ik kan naar jullie toekomen. Afhankelijk van de hulpvraag en jullie voorkeur. Hiervoor breng ik 0,19 euro per km aan reiskosten in rekening. Vanaf een straal van >30 km rondom Alkmaar breng ik 40 procent van mijn uurtarief aan reistijd in rekening.